Kuşadasıspor'da Berberoğlu sesleri yükseliyor

Kuşadasıspor'da Berberoğlu sesleri yükseliyor
ABONE OL
Bu sezonu hüsranla tamamlayan ve BAL'dan düşen Kuşadasıspor'da yapılacak olan genel kurul öncesi Efe Berberoğlu'nun adı başkan adaylığı için geçiyor. 

(EKREM KESER) Geride kalan sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden ve küme düşerek Aydın Süper Amatör ligine geri dönüş yapan Kuşadasıspor Kulübü’nde Başkan Behçet Alp, başkanlık görevinden istifa etmişti. Boşalan koltuğa vekaleten Kuşadasıspor Kulüp Yöneticisi Yaser Doğan oturdu. Kulüpte genel kurul kararının ise önümüzdeki günlerde alınacağı öğrenildi. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Kuşadası Belediyesi 5. Sıra Meclis Üyesi seçilen Efe Berberoğlu'nun kongrede başkanlık için aday olacağı dile getiriliyor. Adaylık için adı geçen Efe Berberoğlu'nun babası Engin Berberoğlu'nun Kuşadasıspor'da geçmiş dönemlerde büyük başarılara imza attığı ve oğlu Efe Berberoğlu'nun da kulüp başkanı olması yönünde ısrar ettiği iddia edildi. 

HALKTAN GELEN TEPKİ OLUMLU

Kulübün geçmişinde yaşadığı başarılara özlem duyan Kuşadasıspor taraftarı da Efe Berberoğlu ismine sıcak bakarken, Berberoğlu'nun kulübü eski günlerine döndüreceği konusunda güvendiklerini dile getiriyorlar. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.