Kütahya’da önemli rakipler 

Kütahya’da önemli rakipler 
ABONE OL
U14 Türkiye Şampiyonası’nda mücadele ve 1. Kademe’yi başarıyla geçen Al Yıldızspor, Kütahya’da ter dökeceği 2. Kademe maçlarında zorlu rakiplerle kozlarını paylaşacak. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Aydın’da başarılı olarak U14 Türkiye Şampiyonası’na katılan ve geçtiğimiz günlerde 1. Kademe maçlarını başarıyla geçen Al Yıldızspor’un 2. Kademedeki rakipleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan bilgilere göre Aydın ekibi 19-22 Haziran tarihlerinde Kütahya’daki grup merkezinde mücadele edecek. Al Yıldızspor ile birlikte Kütahya’da maçlara çıkacak olan takımlar ise Karşıyaka, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Muğlaspor ve Konya Anadolu Selçukspor olacak. 2. Kademe maçları sonunda grubunu 1’inci tamamlayan takım U14 Final müsabakalarına çıkacak. Final grup merkezi 29-30 Haziran tarihlerinde belirlenecek. 

MUĞLA’DAN LİDER DÖNDÜ
Al Yıldızspor, 1. Kademe maçlarına Muğla’nın Fethiye ilçesinde çıktı. Burada Antalya ekipleri Şimşek Gençlik ve Spor ile Manavgat Belediyespor’un yanı sıra Isparta temsilcisi Gül Spor’u mağlup eden Al Yıldızspor, grubunu lider tamamlayarak adını 2. Kademe’ye yazdırmıştı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.