Kuyucaklı genç kayıp değilmiş

Kuyucaklı genç kayıp değilmiş
ABONE OL
Kuyucak’ta 6 gün önce kaybolup kendisinden haber alınamadığı iddia edilen 25 yaşındaki Galip Top’un aslında kaybolmadığı, Facebook hesabını çalındığı ortaya çıktı.

GÜLAY ÖZTEKİN- Kaybolduğu haberinin ardından telefonlarının susmadığını söyleyen Galip Top, “Bir yere kaybolduğum falan yok. Dün akşam Facebook hesabım çalınmıştı. Selin Top ile evli olduğum doğru. Ancak kaybolmuş falan değilim. Haberi okuyan herkes beni arıyor. Facebook hesabımı çalan kişilerin işi olmalı” dedi.

Galip Selin Top Eke adındaki Facebook kullanıcısı eşinin kayıp olduğunu belirtip gazeteciden yardım istedi. Polis’e ihbarda bulunduğunu ve fotoğrafını verdiğini söyleyen kişi, eşiyle çekilmiş fotoğrafını da göndererek haber yapılmasını ve bir an evvel paylaşılarak kayıp olduğunu iddia ettiği Galip Top’un bulunmasını istedi. 

Haberin yayınlanmasının ardından Galip Top’un iddia edildiği gibi kayıp olmadığı ortaya çıktı. Babası olduğunu söyleyen bir kişi de “Telefonlarım susmuyor. Oğlumun kayıp olduğu falan yok. Ortaya atılmış asılsız bir ihbar var” diye konuştu.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.