Kuyucak’ta sulama sorunu çözüme kavuşuyor 

Kuyucak’ta sulama sorunu çözüme kavuşuyor 
ABONE OL
Aydın’ın Kuyucak ilçesinde yaşanan kuraklık sebebiyle belediye tarafından yapılan ikinci sondaj kuyusundan da verimli sonuç alındı.   

Kuyucak'ta yaşanması muhtemel kuraklığa çözüm arayışı için harekete geçen Kuyucak Belediyesi, ilçe genelinde açtığı ikinci sondaj kuyusundan da verim aldı. Yaşanan kuraklıkta üreticilere destek olmak amacıyla çalışmaların devam ettiğini ifade eden Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk; “İlçemiz Kuyucak merkez, Çobanisa, Pamukören ve Horsunlu gibi mahallelerimizde, 2022 sulama sezonunda, muhtemel kuraklığa karşı çiftçi ve üreticilerimizin ihtiyacı olacak sulama suyu için gerçekleştirdiğimiz derin kuyu sondaj çalışmalarımızda, şu ana kadar kazdığımız 2. kuyumuzdan da verimli sonuç aldık. Yaşanan kuraklık nedeniyle, vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sondaj çalışmalarımızın tüm üretici, çiftçi vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

kuyucakta-sulama-sorunu-cozume-kavusuyor-249975-94fcaf427b19cdc1989052f9eb10dbe6.jpgkuyucakta-sulama-sorunu-cozume-kavusuyor-249975-dedf88b75d15283d1ca4a720cad2e9b3.jpg
                                         


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.