Kuyucak’ta temizlik çalışmaları hız kesmiyor

Kuyucak’ta temizlik çalışmaları hız kesmiyor
ABONE OL
Kuyucak Belediyesi temizlik personelleri, temiz bir çevrede vatandaşlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşama alanları oluşturabilmek için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. 

Kuyucak Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarda, ilçe merkezi ve 36 mahallede görüntü kirliliği yapan dağınık boş arsa, sokak ve caddelerde yapılan genel temizlik çalışmaları devam ediyor. Düzenli olarak temizlik hizmetlerinin yanında cadde, sokak ve kaldırımlarda temiz bir ortam sağlamaya çalışan Kuyucak Belediyesi temizlik ekipleri, ayrıca evlerin mahalleye bakan aşınmış ve hoş olmayan bir görünüme sahip olan duvarlarında boya-badana ve cephe güzelleştirme çalışmaları yapılıyor.
‘VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ’
Temizlik çalışmalarının belediye temizlik personelleri tarafından düzenli olarak yapıldığını söyleyen Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Belediyemiz temizlik personelleri tarafından tüm mahallelerimizde temizlik çalışmalarımız düzenli olarak devam ediyor. İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde salgın ile mücadelenin en önemli unsuru olan temizliğe daha çok önem vermemiz gerekiyor. Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın sağlığı için tüm cadde ve sokaklarımızı temiz tutmak için çalışıyoruz. Bir Şehir Önce Gönüllerde Kurulur anlayışıyla daha yaşanabilir bir Kuyucak için her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.