LGS birincilerine altın ödülü

LGS birincilerine altın ödülü
ABONE OL
Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) sınava giren ve tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olan Aydınlı 5 öğrenci, Vali Yavuz Selim Köşger tarafından altınla ödüllendirildi.

( BURHAN CEYHAN) Aydın ve ilçelerine LGS’ye giren 11 bin 408 öğrenci arasında yer alan ve tam puan alarak Türkiye 1’incisi olan Didim Efeler Ortaokulu’ ndan Yusuf Göktürk Cansız, Efeler Av. Cevat Aldemir Ortaokulu’ ndan Muhammed Can Demir,    Bozdoğan Yazıkent Mürşide Akçay Ortaokulu’ndan Mehmet Fuat Karakaya, Nazilli Özel Bahçeşehir Koleji’nden Kerem Tunçbilek ve Karacasu Geyre Ortaokulu’ndan Çilem Özel, bir otelde yapılan törende Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger tarafından ödüllendirildi. Törene Vali Yavuz Köşger, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş daire müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

“BAŞARININ ÖNÜNDE HİÇ BİR ENGEL YOK”
Öğrenciler ve ailelerini kutlayarak altınla ödüllendiren Vali Yavuz Selim Köşger, “Aydın’da eğitimin daha iyi seviyelere gelebilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Devlet olarak fiziki imkanlarımız açısından öğretmen kadroları açısından bir eksiğimiz varsa o eksiği elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şu anda hem fiziki hem eğitim anlamında Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. Başarıda ise biraz il genelinde biraz ortalarda gözüküyoruz. LGS’de tam puan alan 5 öğrencimizi ve onların ailelerini misafir ettik. Bizde başarıyı ödüllendirme açısından buradayız ve onları ödüllendirdik. Görüldüğü gibi başarının önünde hiçbir engel yok. İnsan azmettikten sonra, çalıştıktan sonra ve gayret ettikten sonra başarıyı elde eder. Bir öğretmen iyi olursa bir ağacın altında da bildiği bütün bilgi ve hazineyi aktarabilir. Öğrencilerde de alma gayreti olursa bu bilgileri her yerde alabilirler. Hepsinin başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

lgs-birincilerine-altin-odulu-113909-901349bbb98d6076948eca45861d02a4.jpglgs-birincilerine-altin-odulu-113909-757b7563faf0df1227e49007e894c91c.jpglgs-birincilerine-altin-odulu-113909-ebec5ce800c35176ee879d245ad4b7a0.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.