Lider Naz-Naz Ağrı deplasmanında

Lider Naz-Naz Ağrı deplasmanında
ABONE OL
Ligde yoluna dolu dizgin devam eden ve son maçında farklı kazanarak liderliğini perçinleyen Nazilli Belediyespor, bugün deplasmanda oynayacağı Ağrı 1970 Spor maçını da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Misli.com 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligdeki 9’uncu hafta mücadelesinde deplasmanda Ağrı 1970 Spor’a konuk olacak. Bugün  Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadı’nda oynanacak olan mücadele 13:00’te başlayacak. Ligde son maçında evinde Tokatspor’u 4-0 mağlup ederek moral bulan Nazilli temsilcisi, deplasmandan da galip dönmenin hesaplarını yapıyor. Son 4 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Nazilli ekibi yenilmezlik serisini 5 maça çıkarmayı hedefliyor. Ligde 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberliği bulunan Naz-Naz, 16 puanla zirvede bulunuyor. 

RAKİBİ TANIYALIM 
Ağrı 1970 Spor, bu sezon ligde çıktığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik ve 3 de mağlubiyet aldı. Bu performansıyla 10 puan toplayan Ağrı temsilcisi 10’uncu sırada yer alıyor. Ağrı ekibi, ligdeki son maçında deplasmanda Çengelköyspor’a tek golle mağlup oldu. Bu sezon evine 3 maça çıkan Ağrı 1970 Spor, bu maçlardan 2’sinden galibiyet birinde ise mağlubiyet aldı. 

HAKEMLER BAŞKENT’TEN 
Mücadeleyi Ankara bölgesi hakemlerinden Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Coşkun’un yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Bora Turhan ve Şükrü Mert üstlenecek. Dördüncü hakemlik görevi de Ceyhun Panba’da olacak.
                                      



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.