Lösemiyi yendi zatürreye yenildi

Lösemiyi yendi zatürreye yenildi
ABONE OL
MHP Söke eski Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Polat'ın inşaat mühendisi oğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

(MURAT TAN) Söke’nin sevilen yüzlerinden MHP Söke eski Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Polat’ın oğlu Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğü’nde görevli inşaat mühendisi Abdurrahman Polat, yakalandığı zatürre hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

SÖKELİLERİ YASA BOĞDU

Aydın Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’nde inşaat mühendisi olarak görev yapan ve yaklaşık dört yıl önce yakalandığı lösemi hastalığını ilik nakli sonucunda yenen Abdurrahman Polat, çalıştığı ofisinde klimadan kaynaklı üşütmesi sonucu yakalandığı zatürre hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu. Abdurrahman Polat’ın acı kaybı, yakınları ve sevenlerini yasa boğarken, cenazesinin yarın Hacılar Camii’nde kılınacak Cuma Namazı’nın ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Vefatıyla Sökelileri ve yakınlarını büyük bir hüzne boğan Polat, 2 yıl önce Söke Belediyesi Kültür Müdürlüğü personeli matematik öğretmeni Gülşah Yavaş ile dünya evine girmişti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.