Maaşını İmamoğlu’nun kampanyasına bağışlayacak

Maaşını İmamoğlu’nun kampanyasına bağışlayacak
ABONE OL
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilen ve mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu’na destek için basın açıklaması yaptı.

(ÖZGE KAHRAMAN) Dinçer, Mayıs ayı maaşını İmamoğlu'nun seçim kampanyasına destek için bağışlayacağını açıkladı.

İstanbul’da YSK’nın aldığı kararla iptal edilen Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine Türkiye’nin dört bir yanında tepkiler gelmeye devam ediyor. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer de seçim iptali ve İmamoğlu’na destek için basın açıklaması yaptı. “İstanbul seçim sonuçları ile ilgili YSK’nın verdiği karar bizleri derinden üzmüştür” diyen Dinçer açıklamasında, “Demokrasinin temel taşı olan seçimin bu şekilde iptal edilmesi bizleri karamsarlığa düşürmeyecek, daha da kenetlendirecektir. Genel Merkezimizin açıkladığı gibi artık ‘boykot yok seferberlik var’ dedi.
“GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR”
Basın açıklamasında “Seçim döneminin maliyetinin yüksek olduğuna dikkat çeken Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer , “Ben şahsi olarak Mayıs ayında alacak olduğum maaşımı Sayın Ekrem İmamoğlu için başlatılan kampanyaya yatıracağım. Buradan tüm CHP’li Belediye Başkanları ile görev süresi dolan ve halen görevde bulunan Milletvekillerini kampanyaya davet ediyorum. Gün birlik günüdür. Bizler bu görevlere geldiysek Cumhuriyet Halk Partisi’nin bizlere verdiği güven sayesinde geldik. Ama yaşadığımız bu durum Cumhuriyet Halk Partisi’nin meselesi değildir artık. Bu mesele 80 milyonluk memleketimizin meselesi olmuştur. Türkiye’nin dört bir yanında başlayan değişim rüzgarının önünde artık kimse duramaz, “Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.