Maç programı belli oldu

Maç programı belli oldu
ABONE OL
Çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediyespor’da yeni sezon öncesi yapılacak olan hazırlık maçlarının programı açıklandı. Naz-Naz, 5 karşılaşma yapmayı planlıyor. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazili Belediyespor, yeni sezon öncesinde çalışmalarını Yıldırım Demirören Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Kadrosunu güçlendiren ve Teknik Direktör Yavuz İncedal yönetiminde sezona iddia girmek isteyen Naz-Naz’da hazırlık maçı programı belirlendi. 5 hazırlık maçı yapmayı planlayan Nazilli ekibi, bu maçların tümünü Ağustos ayında oynayacak. 5 maçtan sadece birisinde deplasmana gidecek olan Naz-Naz 4 karşılaşmada ise rakiplerini Nazilli’de konuk edecek. 

İŞTE PROGRAM
Nazilli ekibi ilk olarak 3 Ağustos Pazar günü saat 17:30’da Nazilli’de 2. Lig ekiplerinden Bodrumspor’u konuk edecek. 8 Ağustos Perşembe günü ise konuk bu kez 3 Lig ekiplerinden Turgutluspor olacak ve karşılaşma 18:30’da başlayacak. Siyah İnciler, 18 Ağustos Pazar günü 18:30’da ise İzmir’in köklü kulüplerinden 3. Lig temsilcisi Karşıyaka’yı ağırlayacak. Dördüncü hazırlık maçında 21 Ağustos Çarşamba günü Tire 1922’ye konuk olacak olan Naz-Naz, son maçta ise 3. Lig’deki Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor’u 25 Ağustos Pazar günü misafir edecek. Tire 1922 ve Kızılcabölük maçlarının saatleri henüz belirlenmezken, ligdeki maç saati ile aynı olması bekleniyor.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.