Maçı kiraladığı vincin kabininden seyretti!

Maçı kiraladığı vincin kabininden seyretti!
Aydın’da 365 gün hak mahrumiyeti cezası nedeniyle stadyuma girişi yasaklanan kulüp yöneticisi Osman Aklık, şampiyonluk için sahaya çıkan takımının maçını izlemek için ilginç bir yola başvurdu. Vinç kiralayan Aklık, 90 dakika boyunca karşılaşmayı stadın dışında vincin kabininden takip etti.

Aydın Süper Amatör Lig’de Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren lider Kuyucakspor’un kulüp yöneticisi Osman Aklık'ın stadyuma girişi, 2023 yılının ekim ayında Kurtuluşspor ile oynadıkları maçta çıkan olaylardan dolayı aldığı 365 gün hak mahrumiyeti cezası nedeniyle engellendi. 34 yaşındaki Aklık, şampiyonluğa oynayan takımının maçlarını izleyebilmek için şaşkınlık veren bir yönteme imza attı. Takımının iç ve dış saha maçlarında vinç kiralayan Aklık, stadyum dışından karşılaşmaları bu şekilde izlemeye başladı. Aklık, son olarak Davutlarspor maçını vinç kabininden 90 dakika boyunca izledi. Aklık’ı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

aw188425-01.jpg

MALİYETİ 2 BİN TL'Yİ BULUYOR
Aklık'ın vinç kabininden izlediği maçı Kuyucakspor’un 4-0 kazandı. Aklık, maçın ardından yaptığı açıklamada, vinç kiralama maliyetinin 2 bin TL'yi bulduğu aktardı. Aklık, “Geçen yıl ekim ayında oynadığımız Kurtuluşspor maçında çıkan olaydan dolayı jandarma, taraftarımıza müdahale etti. Bununla ilgili işlem yapacağını söyleyince taraftarımız ceza almaması için sorumluluğu üstüme aldım. 6222 sayılı Sporda Şiddet Yasası'ndan dolayı şahsıma 365 gün hak mahrumiyet cezası verildi ve stadyumlara girişim yasaklandı" ifadelerini kullandı.

aw188425-02.jpg

"İZLEMESEM İÇİM RAHAT ETMEZ"
Vanspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Feyat Kıyak'ın böyle bir ceza aldığını ve vinç kiralayarak takımının maçını seyrettiğini hatırlatan Aklık, kendisinin bundan esinlendiğini anlattı. Aklık, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bundan esinlenerek ben de vinç kiraladım ve takımının maçlarını stadyum dışından izliyorum. İzlemezsem içim rahat etmez. Çünkü şampiyonluğa oynuyoruz. Play-Off grubunda 3’te 3 yaparak liderlik koltuğunda oturuyoruz. Sezonun sonunda Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz. Maçların bitimine 3 maç kaldı. Bu maçlarda da vinç kiralayıp takımımızın maçlarını izlemeye devam edeceğim. Kuyucakspor sevgisi bizde hiçbir zaman bitmez."

aw188425-03.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.