Mansur Yavaş, Milletvekili Yavuz'u kınadı

Mansur Yavaş, Milletvekili Yavuz'u kınadı
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik tepki çeken sözlerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan da kınama geldi. 

TUĞBA AYDIN - Aydın siyaset gündemini birkaç gündür meşgul eden olay sözlere Cumhuriyet Halk Partisinden tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kendi sosyal medyası üzerinden AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un partisinin İncirliova İlçe Kadın Kolları Kongresi'nde yaptığı konuşmayı kınadı. 

“ŞİDDETLE KINIYORUM”

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz’un Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu'na yönelik “Hanımefendidir, annedir, şudur budur ama kendisinin bu kimliğe uygun hareketi yok” sözleri üzerine Mansur Yavaş sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Başkan Yavaş; “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na kadın kimliği üzerinden yöneltilen nezaketsiz ve saygısız ifadeleri şiddetle kınıyorum. Kadınlara karşı cinsiyetçi yaklaşımdan beslenen tüm eylemlerin karşısında duracak, daima eşit ve adil bir yaşamı savunacağız” açıklamasını yaptı.
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.