Marjinal Virajcılar'dan hayat kurtaracak projeye destek

Marjinal Virajcılar'dan hayat kurtaracak projeye destek
ABONE OL
Motosiklet kazalarında ölüm ve yaralanmaların önüne geçmek amacıyla Antalya Valiliği tarafından başlatılan 'Hayatıma kastım yok, kaskım var' projesinin Aydın'da uygulanması için motosiklet tutkunları harekete geçti.

(ELİF BÜŞRA YURT) Antalya Valiliği tarafından motosiklet kazalarında ölüm ve yaralanma oranları göz önüne alınarak 'Hayatıma kastım yok, kaskım var' projesi başlatıldı. Yaklaşık iki hafta önce tanıtım toplantısı yapılan projeye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan da destek gelmişti. Bakan Soylu'nun trafikte önem arz eden konunun Antalya'dan yakılan fişekle Türkiye'ye örnek olacağını ifade etmesinin ardından projeye Marjinal Virajcılar Motosiklet Topluluğu'ndan destek geldi. 

EGELİ HIZ TUTKUNLARINDAN DESTEK
Aydın, İzmir, Denizli, Muğla ve Manisa gibi Ege Bölgesinin başlıca illerinden motorseverlerin yer aldığı Marjinal Virajcılar Motosiklet Topluluğu üyeleri, kurucu İsmail Gürbüz tarafından Muğla'nın Yatağan ilçesinde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Bozüyük'te yer alan Akçay Tas Ev'deki kahvaltıda Motosiklet sürücülerinin trafikte yaşadığı sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Antalya Valiliği'nce başlatılan projenin son derece anlamlı olduğuna kanaat getiren üyeler bu tür projeleri kendi illerinde de uygulamak istediklerini belirtti.

Marjinal Virajcılar Motosiklet Topluluğu kurucusu olan Aydınlı motor tutkunu İsmail Gürbüz kahvaltının ardından yaptığı açıklamada, "Antalya Valiliği'nin başlattığı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun desteklemiş olduğu 'Hayatıma kastım yok kaskım var' projesine destek için bir araya geldik. Aramızda Denizli, Manisa, İzmir, Muğla, Marmaris, Aydın ve Nazilli başta olmak üzere birçok ilçeden de Marjinal Virajcılar Motosiklet Topluluğumuzun üyeleri yer alıyor. Bugün de desteklediğimiz proje çerçevesinde kaskın önemine bir kez daha temas etmiş bulunduk" ifadelerine yer verdi.

"AYDIN'DA DA BAŞLATMAK İSTİYORUZ"
Gürbüz, destekledikleri projenin Aydın il genelinde de uygulamaya geçirilmesini istediklerini belirterek bu konuda girişimlerde bulunacağını ifade etti. Aydın genelinde meydana gelen ölümlü motosiklet kazalarında son yıllarda artış gözlendiğine işaret eden Gürbüz, "Başta Aydın Valiliği olmak üzere ilgili makamlara konuyu ileteceğiz. Her açıdan kullanışlı olan bu ulaşım aracının tehlikeli olmaması için elimizden geleni yapacağız. Projeyi Aydın'da başlatabilirsek bunu başarabileceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

marjinal-virajcilardan-hayat-kurtaracak-projeye-destek-117975-3adfc6a1af44fab88da259423a98f5ee.jpegmarjinal-virajcilardan-hayat-kurtaracak-projeye-destek-117975-55f385d092f2df6f956f45d34f1452ba.jpegmarjinal-virajcilardan-hayat-kurtaracak-projeye-destek-117975-187039f0967d152d2668f3b69fc1f291.jpegmarjinal-virajcilardan-hayat-kurtaracak-projeye-destek-117975-e5eb00cd2b43c814896aa45c721b9f7b.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.