Memiş yeniden başkan

Memiş yeniden başkan
ABONE OL
MHP Koçarlı İlçe Teşkilatı’nın 13. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mustafa Ali Memiş, başkanlığa seçildi. 

TÜRKER KOCAKAHYA -  Kongrede konuşan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Cumhur İttifakı olarak inanırsak, Aydın bizim olacak. Buna inanmamız gerekiyor” dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın’daki ilk ilçe kongresi Koçarlı’da gerçekleştirildi. Cihanoğlu Parkı’nda gerçekleştirilen kongreye Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, İl Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seval Bay, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan, MHP ilçe başkanları, AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Koçarlı’daki muhtarlar ve partililer katıldı. Divan Başkanlığına eski il başkanlarından Burak Pehlivan’ın seçildiği kongrede divan başkan yardımcılığını Kasım Durmaz yaparken divan üyeleri ise Cemal Şengül ile Memduh Bircan oldu. Kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu. Mali ve faaliyet raporu okundu ve oy birliği ile ibra edildi. Kongrede tek aday olan mevcut ilçe başkanı Mustafa Ali Memiş, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

YÖNETİM KURULU 
Mustafa Ali Memiş’in başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu, Mehmet Evin, Kadir Tuğan, Recep Balcı, Ömür Eskiçi, Hüseyin Karabudak, Mustafa Özen, Mustafa Oruç, Kadir Kaya, Akın Varol, Fahri Akın, Recep Yaman, Şükrü Sabancı, Serkan Çelik ve Günay Taş isimlerinden oluştu. 

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK”
İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Ali Memiş, kogrede yaptığı konuşmada ülkücü Şehitleri ve MHP Kurucu Genel Başkanı Alpaslan Türkeş’i andı. MHP’nin ülkenin sigortası olduğuna değinen Memiş, “Yerel seçimlerde Cumhur ittifakı olarak uyum içinde çalıştık ve çalışmaya devam etmekteyiz. İttifak içinde Belediye Başkanlığına seçilen Nedim Kaplan’a, MHP meclis üyeliğine seçilen Memduh Bircan ve Tuncer Sarı ile uyum içinde çalıştığı için teşekkür ederim” dedi. 

“ALLAH RAZI OLSUN”
31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayı olarak gösterildiğini anımsatan Belediye Başkanı Nedim Kaplan ise, “MHPile o kadar uyum içinde süreç yönettik , il ve ilçe başkanlarıyla birliktw 15 yıldır CHP tarafından yönetilen belediyeyi kazandık. Koçarlı halkı bize güvendi ve oy verdi. Koçarlı’da yeni bir dönemin başlangıcına imza attılar. Bu süreçte çalışan MHP İlçe teşkilatı ve Ülkü Ocakları’na çok teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun” dedi. Cumhur İttifakı’nın çok önemli olduğuna değinen Kaplan, ittifakın ülkenin geleceğinin teminatı olduğunu belirtti. Koçarlı’da 40 yıldır yapılmayanları tespit edip kamuoyu ile paylaştıklarını belirten Kaplan, “2023 hedefleri içinde Koçarlı’yı meselelerini aşmış, kamusal yatırımları yenilenmiş, problemsiz ve yaşanabilir mutlu bir ilçe yapmak çabasındayız” diye konuştu. 

Kongrede konuşan ve Şehitleri anan Alıcık, seçimlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapan Alıcık, “Cumhur İttifakı olarak disiplin içinde çalışacağız. İttifakın başarısı için her şeyi yapmalıyız. Biz Cumhur İttifakı’nda olduğumuz için onur ve gurur duyduk. Bizden ayrılıp gidenlerin kimlerle ittifak yaptığına iyi bakmak lazım. Kimlerle beraber yürüdüklerine bakmak lazım” dedi. Aydın’da yumruğu vurmaları gerektiğine değinen Alıcık, “Her ülkücü kendine düşeni yapacak. Adım adım dolaşacak. Çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmayacak. Bizimle yürüyecek arkadaşlarımıza kapımız açık. Allah bize yardım edecek. Ben buna inanıyorum” dedi.  

Seçim döneminde yaşanan bir konuyu da anımsatan Alıcıki “Ben bazı şeyleri yürekten söyledim. Siz Mustafa Savaş derseniz, biz Haluk Alıcık dersek seçimi kaybederiz. Biz AK Parti ve MHP olarak kendi oylarımızı aldığımız gibi bana oy vermeyen Mustafa Savaş’a, Mustafa Savaş’a oy vermeyen de bana oy vermesin dedik. Ben inandım. Ufak menfaatler için cumur ittifakı olmaz” dedi.  Vatan hainleri ile birlikte olmayacaklarını belirten Alıcık, “Bugün HDP’nin 68 bin oy aldığı yerde MHP 55 bin oyda kalmasını kendinize yakıştırıyorsaız oturmaya devam edin. Ama yakıştırmıyorsanız adam gibi çalışalım. Bütün teşkilatlarımıza söylüyorum. Biz Aydın’da varız.  Onur ve şeref duymanız lazım. Millet HDP’li olmaktan şeref duyuyor biz Türk Milletçisi ve Milliyetçi Hareket Partili olmaktan şeref duyuyoruz” dedi. Dün karşımızdan ittifak yapanların haline bakın. Bölücülerle beraber olmak istiyorlar. Olduklarından rahatsız değiller. Ben Aydın’da bir acıkma yapıyorum. Önceki İYİ Parti İl Başkanı bana  her türlü açıklamayı yapıyor. HDP il başkanı belediyeleri bizim sayemizde kazandınız. Milletvekliyseniz bizim sayemizde diyor ama o insanlardan ses yok. Nerdesiniz? Sizin derdiniz MHP’mi”? diye konuştu. Alıcık, “Cumhur İttifakı olarak inanırsak Aydın bizim olacak. Aydının her yakasına talibiz. İnanmanız gerekiyor. Bunlar yapılmayacak şeyler değil” ifadelerini kullandı. 

ROZET TAKILDI
Kongrede partiye emek verenlere plaket takdim edilirken partiye üye olan kişilere de parti rozetleri takıldı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.