'Menderes'te 'Yıldız'lı kapanış

'Menderes'te 'Yıldız'lı kapanış
ABONE OL
Yıldızspor, ilk yarının son maçında sahasında konuk ettiği Ayvalıkgücü Belediyespor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.

TÜRKER KOCAKAHYA- Süleyman’ın asistleriyle yıldızlaştığı maçta Çağlar, Doğukan ve Mustafa’nın golleriyle galibiyeti getirdi. 
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’taki Aydın ekiplerinden Yıldızspor, ilk yarının son maçında evinde Balıkesir ekibi Ayvalıkgücü’nü konuk etti. Adnan Menderes Stadı’nda oynanan mücadeleyi mavi-beyazlılar 3-0’lık skorla kazandı. Mücadelede Yıldızspor’u galibiyete taşıyan golleri 53’de Çağlar Yıldızer, 55’te Doğukan Güngör ve 70’de Mustafa Diler’den geldi. Maça iki takım da atak bir oyunla başlarken ilk yarıda özellikle konuk takım net pozisyonlardan yararlanamadı. Yıldızspor’un ise attığı bir gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Son bölümü büyük heyecana sahne olan mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti. 
GOL YAĞMURU YAŞANDI
İkinci yarıda ise ilk yarının aksine adeta gol yağmuru yaşandı. Yıldızspor’da gol perdesini başarılı oyuncu Çağlar, uzak mesafeden attığı şutla açtı. Bu golden yalnızca iki dakika sonra bu kez sahneye çıkan Doğukan, skoru 2-0’a getirdi. 70’de ise Mustafa, attığı golle farkı 3’e çıkardı. Bulduğu gollerle rahatlayan Yıldızspor, bu dakikadan sonra skoru korumayı başarırken dengeli bir oyun sergiledi. Başka gol olmayan mücadele ev sahibi ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Aydın ekibi puanı 26’ya yükseltti. Konuk takım ise 24 puanda kaldı. Maç sonunda mavi-beyazlılar, ilk yarıyı galibiyetle tamamlanın mutluluğunu saha içinde doyasıya yaşadı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.