Mersin mazbatasını aldı

Mersin mazbatasını aldı
ABONE OL
14 Aralık’taki CHP Efeler İlçe Kongresi’nde yeniden başkan seçilen Polat Bora Mersin, Efeler İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. 

MURAT TAN-14 Aralık’ta tek listeyle gidilen kongrede yeniden başkan seçilen CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, mazbatasını beraberindeki parti delegelerinden oluşan geniş katılımla birlikte Efeler İlçe Seçim Kurulundan aldı. 

“İKTİDARA YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK”

Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş ile birlikte yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu bir heyet eşliğinde mazbatasını alana Mersin, yaptığı açıklamada 22 Aralık’ta yönetim arasında görev dağılımında bulunacaklarını söyledi. ''Mahalle delegelerimiz beni ilçe başkanı olarak seçti. Örgütümüzün seçim süreci devam ediyor. İlçe seçimlerinden sonra il kongresi ve hemen ardından büyük kurultayımızla Türkiye’ iktidarına doğru yürüyüşümüz devam edecek. CHP’nin iktidarıyla ülkemizi buluşturma mücadelemiz bu safhada mazbatayı almamızla birlikte başlamış durumda. Örgütümüze, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Pazartesi günü yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımın ardından çalışmalarımıza hız verecek devam edeceğiz” dedi. 

mersin-mazbatasini-aldi-141422-401e22b09b791a200b879deb38afa8a1.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.