MHP Aydın iftarda buluştu

MHP Aydın iftarda buluştu
ABONE OL
MHP Nazilli İlçe Teşkilatı ve Nazilli Ülkü Ocakları ortaklaşa iftar programı düzenledi. İftarda MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu başta olmak üzere MHP'nin önde gelen isimleri yer aldı.

(SİMGE ATA) MHP Nazilli İlçe Teşkilatı ve Nazilli Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde 2 bin kişilik iftar programı düzenlendi. MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz ve Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Ferhat Yetik'in ev sahipliğindeki programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Tayfun Şan, Nazilli Belediyesi Eski Başkanı Haluk Alıcık, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililer katıldı. 

"MHP VAR OLDUĞU SÜRECE BAYRAK YERE İNMEZ"
Programda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu birlik beraberlik mesajları vererek, "MHP var olduğu sürece hiç kimse ne bayrağımı indirir ne ezanlarımızı susturur. Birlikte olduğumuz sürece hiçbir güç karşımızda duramayacaktır" dedi. 

"İSTANBUL SEÇİMLERİ BAŞARIYLA SONUÇLANACAKTIR"
23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimine ilişkin de konuşan Depboylu, “Allah o seçimlerin sonucunu da hayırlı eylesin. İnşallah başarıyla sonuçlandıralım. Cumhur ittifakımızın başaracağına eminim" ifadelerini kullandı. 

DEPBOYLU İHSAN ÖZTOPLU'YU UNUTMADI
Uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Konya Doğanhisar Belediye Başkanı İhsan Öztoplu’yu da anan Deniz Depboylu, "Herkes bir aradayken bir fatiha ona nasip olsun. Üzüntülü bir gün ama bunu da burada sizlerin duasıyla atlatacağız. Allah ailesine sabır versin" dedi.

"ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİMİZLE MUHABBETİMİZİ PEKİŞTİRDİK"
MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz konuşmasında iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen partililere ve katılımcılara teşekkür ederken Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Ferhat Yetik, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında Ülkü Ocağımız ve MHP Parti Teşkilatımızla birlikte düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılan, bizimle ekmeğini bölüşen tüm ülkücü kardeşlerimize ve yoğun gündemine rağmen bizi onurlandırarak iftarımıza katılan MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Deniz Depboylu, MHP İl Başkanımız Burak Pehlivan, İl Ocak Başkanımız Tayfun Şan, Karacasu Belediye Başkanımız Zeki İnal, parti meclis üyelerimiz ile STK temsilcilerimiz muhtarlarımıza ve katılımlarıyla bizleri şereflendiren değerli hemşerilemize teşekkür ederiz. Bu geleneksel iftar etkinlikleriyle ülkücü kardeşlerimizle muhabbetimizi pekiştirip, aynı ekmeği bölüşme hazzını yaşıyoruz. Ülkü Ocakları olarak kendi bünyemizde Ramazan sonrasında da farklı etkinlikler yaparak, genç kardeşlerimizle bir araya geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Program konuşmaların ardından yapılan yemek duasıyla sona erdi.

whatsapp-image-2019-05-25-at-00-41-59.jpegwhatsapp-image-2019-05-25-at-00-42-05.jpegwhatsapp-image-2019-05-25-at-00-42-04-1.jpegwhatsapp-image-2019-05-25-at-00-42-03-2.jpegwhatsapp-image-2019-05-25-at-00-42-03-1.jpegwhatsapp-image-2019-05-25-at-00-42-02.jpegwhatsapp-image-2019-05-25-at-00-42-02-1.jpegwhatsapp-image-2019-05-25-at-00-42-00-1.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.