MHP Aydın'dan Bahçeli'ye destek

MHP Aydın'dan Bahçeli'ye destek
ABONE OL
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP 13. Olağan Büyük Kurultay öncesinde yaptığı açıklamada Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye destek verdi. 

MHP 13. Olağan Büyük Kurultay’ı 18 Mart’ta yapılacak. Kurultay öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, adaylığını açıkladı. Aydın teşkilatı olarak Bahçeli’ye destek olduklarını açıklayan Alıcık, kurultayın ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. 

“YARAR SAĞLAYAN LİDERDİR”
Bahçeli’nin siyaset kurumuna yarar sağlayan bir lider olduğunu kaydeden Alıcık, “Türk milletimize, Türk milliyetçiliği ve ülkücü harekete, Türk dünyasına hayırlı olsun. Ülkücü Hareketin; Türk milletinin varoluş refleksini aksettirdiği, MHP Genel Başkanı liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyefendinin liderliği altında bir kez daha bariz surette anlaşılmıştır. MHP, Türklük bilincinin maşeri vicdana sirayet etmesini sağlamıştır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin liderliğinde MHP; baskın ama yapıcı ve uzlaşmacı siyaset takip eden, sorunlara çözüm üreten parti hüviyetini daha da güçlendirmiş, beka olgusunun siyasetteki teminatı, bin yılık kardeşliği belgeleyen toplumsal sözleşmenin karşılığı olmuştur. Liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyefendi; Türk  milletimizce sözüne güvenildiği kadar, varlığından hem ülkenin hem de siyaset kurumunun yarar sağladığı bir liderdir. 13. Olağan Büyük Kurultayımızda, MHP Aydın  teşkilatları olarak bütün varlığımızla liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin etrafında kenetleneceğimizi cennet Aydın kentimiz kamuoyuna bildirmekten bahtiyarlık duyuyoruz” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.