MHP'DEN AYDIN'DA GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP'DEN AYDIN'DA GÖVDE GÖSTERİSİ
ABONE OL
MHP’nin ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ programı kapsamında Aydın’da düzenlediği toplantı, ildeki STK’ların geniş katılımıyla gerçekleşti.

2023'deki genel seçimlere dönük birlik beraberlik mesajları verilen toplantıda, Cumhur İttifakı'nın vizyonu ve hedeflerinden bahsedildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla 2023'e kadar herkese ulaşılması hedefi doğrultusunda Kasım ayından bu yana tertip edilen 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' temalı toplantı, Aydın’da da geniş katılımla yapıldı. Düzenlenen toplantıya, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sadef, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MYK Üyesi Deniz Depboylu, Necmi Yıldırım, Mehmet Ödevli ile Burak Pehlivan’ın yanı sıra MHP’li Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Ataman, parti teşkilat başkanları, Aydın ve ilçelerinden çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

“MHP VEFANIN PARTİSİDİR”

2023 Seçimleri’nin önemine ilişkin yaptığı konuşmada Nazilli Ülkü Ocakları’na yaptığı bir ziyaretteki yaklaşımı üzerinden örnek veren MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Nazilli Ülkü Ocakları’nda Nazilli’deki Belediye Başkanlığı seçiminde bana oy vermeyenlere de söyledim. Hepinize hakkımı helal ediyorum ama 2023’te çalışmazsınız hiçbirinize hakkımı helal etmem dedim. Biz menfaatlerimiz için, makam ya da para için davamızdan vazgeçemeyiz. MHP vefanın partisidir. Karşımızda kimler var, kimler üzerinden hedef alınıyoruz iyi düşünün. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Aydın CHP’nin kalesi deniliyor. Aydın sağın kalesidir. Aydın’da 2007’de MHP 3 tane milletvekili çıkardı. Dünkü kadrolar burada. Ne eksik diye bakıldığında adam gibi çalışmak eksik. Koşturacağız, bu memleketin dertleriyle dertlenenlerle beraber olacağız” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER”

Toplantıda ülke gündemindeki konulara ilişkin de konuşan Başkan Alıcık, “10 tane büyükelçi çıkıyor. Osman Kavala’yı serbest bırakın diyor. Bunu niye çıkıp ABD'ye söylemiyorsunuz? Atatürk Bozkurt’tu. Bozkurt adam esareti kabul etmez. Kurtuluş Savaşı’nda Atatürk Amerikan Mandası’nı kabul edip Tam Bağımsız Türkiye dememiş olsaydı bu gün nelerle uğraşacaktık? Bir gecede dolar yükseldi deniliyor. AK Parti iktidara geldiği günden bu yana faize karşı bir hükümettir. Bir günde hiçbir şey yokken niye bir anda bu yükseliyor, bunu iyi anlamamız lazım. Allah’ın izniyle hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti’ne diz çöktüremeyecektir. Biz bu ülkeyi MHP olarak karşılıksız sevdik ve sevmeye de devam edeceğiz” dedi. Başkan Alıcık’tan sonra konuşan MHP İzmir Milletvekili Osmanağaoğlu, Yozgat Milletvekili Sadef, MYK Üyesi Deniz Depboylu, Necmi Yıldırım ile Burak Pehlivan, 2023 Seçimleri’nde Cumhur İttifakı’nın desteklenmesinin önemine vurgu yaptı. Toplantının finalinde partiye yeni katılan üyelere rozet takdim töreni de gerçekleştirildi. Toplantının ardından MHP heyeti, ilde iki gün sürecek olan geniş kapsamlı temaslarına başladı.

sdb-003.jpgngs.jpgfd.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.