MHP’den geri dönün çağrısı

MHP’den geri dönün çağrısı
ABONE OL
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, partiden ayrılanlara seslenerek, “Partimize kızan, küsen herkesle barışmaya, kucaklaşmaya hazırız” dedi.

(HABER MERKEZİ) MHP lideri Devlet Bahçeli’nin MHP’den kopan İYİ Partililere seslenerek MHP'ye dönme çağrısı yaptı. Bunun üzerine MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Aydın’da MHP’den ayrılan partilileri geri çağırarak kucaklaşmaya hazır olduklarını söyledi. Pehlivan, “Ne olmuşsa kardeşler arasında olmuş. Halleşir, helalleşir, yüreğimizle konuşuruz. Aramızdan kopan, hâlâ gözü üç hilalde olan, pişmanlığında samimi olan her arkadaşıma kapımız açıktır. Partimize kızan, küsen herkesle barışmaya, kucaklaşmaya hazırız” diye konuştu. 

Pehlivan, yuva özlemi çeken dava arkadaşlarıma sadece kapımızı değil yüreğimizi de açıyoruz diyerek sözlerine devam eden Pehlivan, “Aramızdan bir şekilde kopup giden, samimi pişmanlık yaşayan, gözü hâlâ yuvasının özlemini çeken her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırız. Onlara sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyoruz. 9 Şubat 1969’dan bugüne kadar herhangi bir sebepten dolayı küsen, kızan, kırılan kardeşlerime diyorum ki; kavuşmak için vazgeçilmez yeminle 50 yıllık emanet hepimize yetecek. Gelin Türk milletinin vebaline daha fazla ortak olmayın. Gelin milli bekamızın bu zamanki mücadelesine katılın. El birliği yapalım, ülkü birliği yapalım; ne kadar işbirlikçi ve terör sevici varsa yakalarından tutalım.” dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.