MHP’li Alıcık, CHP’li Atabay’a teşekkür etti

MHP’li Alıcık, CHP’li Atabay’a teşekkür etti
ABONE OL
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, partisinin kurucusu merhum Alparslan Türkeş ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in isimlerinin Didim’de iki caddeye verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP’li Başkan Deniz Atabay’a teşekkür etti.

Didim’de MHP’nin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in isimleri iki caddeye verildi. Çalışmaların kendisini memnun ettiğini belirten MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Türk Milletimize ve Türk Dünyasına büyük hizmetleri olmuş  şahsiyetlerin isimlerini, caddelere ve kamu binalarına vererek, gelecek nesillere bir iz bırakmak ve  kentimizin  şekillenmesine katkı sağlamak önemli bir çalışmadır. Ziyaretlerimiz sırasında gündeme gelen; merhum Başbuğumuz  Alparslan Türkeş ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev 'in isimlerinin  güzel ilçemiz Didim de iki caddeye verilmesi hemşerilerimizi ve bizleri mutlu etmiştir. Bu güzelliğin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı, Didim Belediye Başkanı Sayın Ahmet Deniz Atabay beyefendiye, Cumhur İttifakı Meclis Üyelerimize, dua eden, gönlünden onay veren herkese  teşekkürlerimi sunarım. Cennet Aydın kentimizin gelişmesi için yapılacak her doğru, bilimsel planlamaların yanında olacağız.” ifadelerini kullandı. 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske-mesafe-temizlik kurallarını hatırlatan Alıcık, sağlık çalışanlarına da şükranlarını sunduğunu duyurdu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.