MHP Efeler İlçe Başkanı Mesut Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaret programını aziz şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek gerçekleştirdi. Şehitler için duaların edildiği programın ardından heyet, mahalle ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Dualarla Anıldılar
Ziyaret programının ilk durağında Şehit Suat Hayri Balcı, Şehit Jandarma Er Şahin Çavuş ve Şehit İsmail Testici'nin kabirleri ziyaret edildi. Kabirleri başında dualar edilen şehitler, rahmet, minnet ve saygıyla anıldı. İlçe Başkanı Mesut Gümüş’ün ata toprakları olan Kozalaklı Mahallesi’nde gerçekleştirilen programda, şehitlere duyulan vefa ve minnet duyguları bir kez daha ifade edildi.

Vatandaşların Talepleri Dinlendi
Şehitlik ziyaretlerinin ardından Kozalaklı ve Umurlu mahallelerindeki kahvehaneleri ziyaret eden MHP heyeti, vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde vatandaşların talep, görüş ve önerileri dinlenirken, samimi sohbetler gerçekleştirildi. İlçe yönetimi, gösterilen ilgi, güler yüz ve misafirperverlik dolayısıyla mahalle sakinlerine teşekkür etti. MHP Efeler İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletimizle gönül bağımızı güçlendirmeye, her mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, birlik ve beraberlik içerisinde Efeler'imize hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Kapımız da gönlümüz de aziz milletimize daima açıktır" ifadelerine yer verildi.





