MHP'li başkandan öz eleştiri: "Eksiklerimiz olabilir"

MHP'li başkandan öz eleştiri: "Eksiklerimiz olabilir"
ABONE OL
MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, yüzde 48'e yüzde 44 oy oranıyla kaybedilen seçime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

(SİMGE ATA) Korkmaz, "Seçmenlerimizin gönlünü almakta eksikliklerimiz olmuş olabilir" derken kentin menfaati için yeni yönetim ile uyum içerisinde çalışacakları mesajını verdi.
Nazilli Belediyesi Yeni Başkanı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan ve belediye meclis üyelerinin mazbatasını alarak göreve başlamasının ardından Cumhur İttifakı Üyeleri de mazbatasını aldı. AK Partili ve MHP'li meclis üyelerini mazbata töreninde yalnız bırakamayan MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"SEÇMENLERİMİZİN HEPSİNE ULAŞAMADIK"
10 yıldır MHP'li Haluk Alıcık tarafından yönetilen Nazilli'de bu süreç içerisinde birçok ihtiyacın karşılandığını ifade eden Korkmaz, "Seçim bitmiştir bundan sonra Nazilli'nin daha iyi yerlerde olması için gayret edeceğiz. İki dönemdir MHP ve Haluk Alıcık tarafından yönetilen Nazilli'de birçok hizmet yapıldı" dedi. Öz eleştiri de bulunmayı ihmal etmeyen Korkmaz, "Bu bir seçimdi ve seçmenlerimizin hepsine ulaşamadık. Seçmenlerimizin gönlünü almakta eksikliklerimiz olmuş olabilir. İnsanların tercihine saygı duyuyoruz. Şu anki belediye başkanımız mazbatasını almıştır. Ona da görevinde başarılar diliyoruz. Biz Cumhur İttifakının meclis üyeleri olarak bundan sonraki çalışmalarda Nazilli'nin menfaatine olan her işte belediye başkanının, Nazilli Belediyesinin yanında olacağız" şeklinde konuştu.

"BÖLÜNMENİN ZARARINI YAŞADIK"
Genel seçimlerdeki MHP'nin vekil kaybının hatırlatılması üzerine Korkmaz, ittifakı işaret ederek "Konjonktürden kaynaklanan bir sorun. Bir partinin içerisinden bir parti doğdu. Aynı oranda da oy azaldı. Bunu genel seçimde de yerel seçimde de yaşadık. Bu bölünmenin bir zararı olarak yansıyor. Tercihini yapan arkadaşlarımıza saygı duyuyoruz" dedi.

CUMHUR İTTİFAKI FAZLA MI RAHATTI?
Seçim günü sandıklardaki güvenliğin hat safhada olduğunu kaydeden Korkmaz, AK Partili ve MHP'li seçmenin kamuoyunda sıklıkla dile getirdiği "Fazla rahattık" söylemleri üzerine bir öz eleştiri daha yaptı. Korkmaz, "Bu seçimde 10 yılın arkasından insanların yeniden bizi takdir edeceğini düşünüyorduk. Böyle bir arzumuz vardı ama bizi arzulayan insanların yeterli olmadığını gördük" dedi.

"GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ BELEDİYENİN ÜZERİNDE OLACAK"
Korkmaz'ın ardından söz AK Parti Siyasi ve Hukukî İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Volkan Beyazıt Cumhur İttifakı'nın yerelde güzel bir çalışmaya imza attığını ifade ederek, "Teşkilatlarımız tam zamanlı çalışma sergiledi. Halk tercihini yaptı. Biz de Kürşat Engin Özcan'a başarılar diliyoruz. Yine teşkilatlar olarak yapılanları denetleyeceğiz. Gözümüz kulağımız belediyenin üzerinde olacak" dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.