Aydın Hedef Gazetesi'nden Betül Ulaşzade'nin haberine göre; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karacasu İlçe Başkanı Gökhan Kurt, ilçenin sorunları ve belediye yönetiminin hizmetlerine dair Aydın Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Mahallelerde özellikle yol sorunlarının sürdüğünü belirten Kurt, yağışların ardından çamur oluşmaması için mıcır ve çakıl taşı döküldüğünü ancak bunun yeterli yapılmadığını öne sürdü. İlçede altyapı ve konaklama tesisi eksikliği bulunduğunu savunan Kurt, 2019-2024 dönemindeki MHP yönetiminde kazandırılan hizmetleri tek tek sıraladı. Buna karşın belediyenin Başkan Mustafa Büyükyapıcı’yla birlikte tekrardan Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçmesinden sonra yalnızca pazar yerinin çatısının yenilendiğini savundu. Mevcut yönetimin rutin belediyecilik faaliyetleri dışında önemli bir çalışma yapmadığını aktaran Kurt, İlçede bazı kesimlerin pişmanlık duyduğunu iddia etti.

Mhpli Kurttan Karacasu Belediyesine Hizmet Elestirisi 640028 19A933A1D40F31797A7Fb230A50647Fc

SORUNLARI SIRALADI

İlçedeki sorunları aktararak vatandaşların durumdan şikayetçi olduklarını öne süren Kurt, “Vatandaşlar genel olarak belediye yönetiminden hizmet alamadıklarını beyan ediyorlar. Genelde bizim burada yol sorunu oluyor. Yağışlardan sonra çamur oluşmaması için devamlı bir mıcır, çakıl taşı dökülüyor, onlardan dolayı yollarda devamlı yıpranma medyana geliyor ancak yeterli şekilde yapılamıyor. Sosyal medya üzerinden Alemler Mahallesi’nden şikayetler görüyoruz. Diğer köylerimizde bu gibi şikayetler var. Altyapı ve konaklama tesisi yetersizliğimiz söz konusu. Kira artışlarından dolayı esnaflarımız bayağı bir şikayetçi durumda. Belediyeye ait olan dükkanların kiraları da had safhada. Kahveci kirası 57 bin lira, fiyatlar çok afaki bir rakamlara ulaştı. İlerleyen günlerde belki 3-5 sene sonra çarşıda esnaflar çok büyük bir sıkıntıya düşecek. Yani genç esnafların önü açılmıyor. Mahallelerimiz de köpek sorunu da var” dedi.

Mhpli Kurttan Karacasu Belediyesine Hizmet Elestirisi 640028 E0517264C4D144Df34F348C07B7Bcbb5

“SÖZLERİN ÇOĞUNU TUTMADILAR”

MHP yönetiminde ilçeye kazandırılan hizmetlere vurgu yaparak CHP yönetimine eleştiride bulunan Kurt, “Devlet destekli yatırım olarak ilçemize TOKİ, ATM ve okullar yapıldı. Güneş paneli kazandırıldı, Petrol Ofisi’ni hizmete geçirildi, Karacasu Devlet Hastanesi yenilendi. Bir de MHP’nin olduğu dönemlerde de bu yol sorunları yoktu. CHP’ye geçtiğinden beri tek yapılan şey pazaryerinin çatısıdır. Belediye dükkanları yapıldı yukarıda, onlar bizim projemizdi. Onların şu anda yaptıkları sadece bir çatıdan ibaret. Önceki dönemde sadece pazaryerinin çatısını yeniledi, başka yaptığı bir şey yok. Bunu belediyenin sayfasından takip edebilirsiniz. Yaptıkları tek şey; sokak temizledik, kaldırımları tamir ettik. Sök tak, başka bir şey yaptığı yok ama bunlar zaten asli görevidir. Seçim zamanında yatırım için verdikleri sözlerin çoğunu tutmadılar” ifadelerin kullandı.

Mhpli Kurttan Karacasu Belediyesine Hizmet Elestirisi 640028 E7A94D6D1Ee4Ee21Fe77C54B221Cc04E

“KOLTUKTA 25 YILDIR BÜYÜKYAPICI VAR”

Başkan Büyükyapıcı’nın halkla temas etmediğini öne süren Kurt, “Son 25 yıla baktığımızda başkanlık koltuğunda aynı adam var. Kazanmış, bir dönem kaybetmiş; ancak devamlı Mustafa Büyükyapıcı var. Artık ilçedeki vatandaş da bu konuyla ilgili gerçekten çok büyük bir pişmanlık var. En azından gidip belediyede kendimize muhatap alacak birini bulamıyoruz diyorlar. Çoğu vatandaş bu durumdan şikayetçi, "Yolda görse selam vermiyor" diyen çok fazla insan var. Bizim dönemimizde öyle değildi. İnsanlar rahatlıkla gelirdi tüm şikayetlerini ifade ederdi” diye konuştu.

Mhpli Kurttan Karacasu Belediyesine Hizmet Elestirisi 640028 468Bce2E0E34745964B703289779E85A

Kaynak: HABER MERKEZİ