MHP'liler acıyı paylaşmaya gitti

MHP'liler acıyı paylaşmaya gitti
ABONE OL
MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın oğlu Turan İlteber Yalçın’ın elim bir kaza sonucu vefat etmesi MHP camiasını üzüntüye boğdu. 

MURAT TAN- MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın oğlu Turan İlteber Yalçın’ın Ankara Kalesi'nin surlarından kayalıklara düşerek hayatını kaybetmesi üzerine Aydın’daki bir çok MHP’li isim sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı. Öte yandan MHP Aydın İl Yönetiminden bazı isimlerle birlikte MHP’li Nazilli eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın da cenaze törenine katılmak için Ankara’ya gittiği öğrenildi. 

TAZİYE MESAJI YAYIMLADILAR

Yalçın’ın vefatıyla ilgili sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın Beyefendinin kıymetli evladı İlteber Yalçın Rahmeti Rahmana kavuşmuştur. Üzüntümüz derindir. Kederli Ailelerinin ve Camiamızın başı sağ olsun. Mekanı Cennet Olsun. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ise taziye mesajında, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın’ın değerli evladı İlteber Yalçın elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dilerim” ifadelerine yer verdi.

Ülkü Ocağı Başkanı Tayfun Şan ise Yalçın’ın vefatıyla ilgili yayınladığı taziye mesajında, “Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın beyefendinin kıymetli evladı Turan İlteber Yalçın elim bir kaza sonucu hakka yürümüştür. Merhuma Allah'tan rahmet camiamıza ve kederli ailesine başsağlığı dilerim” dedi. 



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.