MHP’nin Antalya kampına çıkarma yaptılar

MHP’nin Antalya kampına çıkarma yaptılar
ABONE OL
MHP Genel Merkezi tarafından Antalya’da düzenlenen ‘İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı’nda Aydın heyeti de yer aldı.  

(MURAT TAN) MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal ile Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’in de katıldığı kampta yeni dönemde belediyelerde yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. 

MHP Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Antalya’da düzenlenen  ‘İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı’na Aydın heyeti de katılım sağladı. Antalya Sueno Side Otel’de gerçekleşen kampın basına kapalı kısmında Aydın’da alınan sonuçlarla ilgili de değerlendirmelerde bulunuldu. 

YENİ DÖNEMİN PAROLASI; ÜRETKEN BELEDİYECİLİK 

Kampta MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’nun yanı sıra ayrı ayrı parti kurmaylarıyla da bir araya gelen Aydın heyeti, ildeki seçim sonuçlarıyla ilgili olarak da rapor sundu. Belediyelerde idari yapılanma, mali yönetim ve MHP’nin üretken belediyecilik vizyonunun da konuşulduğu toplantının verimli geçtiğini belirten Aydın heyeti, Antalya’daki kampta MHP Lideri Bahçeli’nin verdiği talimatlar doğrultusunda yeni dönemdeki çalışmalarda MHP’nin üretken belediyecilik vizyonu çerçevesinde icraatlara imza atılacağını belirttiler. 

“BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR ONURDU” 

Kampla ilgili olarak açıklamada bulunan Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, “Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin Antalya Sueno Side Otel’de İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı’na İl Başkanımız sayın Burak Pehlivan ve Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ile birlikte katılım sağladık. Kamp niteliğindeki toplantımıza Belediye Başkanı olarak katılma şansını elde etmek büyük bir onurdu. Bilge liderimize bize kattıklarından dolayı teşekkürlerimi arz ederim. Genel Başkan Yardımcılarımız sayın Deniz Depboylu, Semih Yalçın ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a da katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi. 

“FETÖCÜLER KİMİ KUTLADI?”

19-21 Nisan'da Antalya’ya bağlı Manavgat’taki Side Turizm Bölgesi'nde düzenlenen kampta, MHP Lideri Bahçeli 81 il başkanı ve 235 belediye başkanı ile bir araya gelmişti. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından süreci değerlendirmek üzere gerçekleştirilen kampın açılışında konuşan MHP Lideri Bahçeli’nin, ” 31 Mart’ta PKK CHP’nin lehine çalışmadı mı? 31 Mart’ta FETÖ karanlık propagandasıyla zilletin yanında durmadı mı? Türkiye’nin siyasi ve ekonomik yıkımını hedefleyen iç ve dış odaklar CHP’nin taşeronluğuna umut bağlamadı mı? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına onca usulsüzlük, onca haksızlık, onca sandık hileleriyle seçilen şahsın Saraçhane’deki konuşmasında selamladığı iç ve dış odaklar hala mı tehdidin anlaşılmasına yetmedi? Terörist Demirtaş övgüleri yakın tehlikenin işareti sayılmayacak mı? FETÖ’cüler kimi kutladı? PKK’lılar kimin için sevindi? İki gün önce CHP’nin destekçisi PKK’lı teröristler dört vatan evladını Türkiye-Irak sınırında şehit etmedi mi?” sözleri toplantıya damga vurmuştu.

mhpnin-antalya-kampina-cikarma-yaptilar-102618-bd81659cc8efc39caaf967b8a3fd16e3.jpgmhpnin-antalya-kampina-cikarma-yaptilar-102618-3bddc091514619a17c8fdf564d71ba6e.jpgmhpnin-antalya-kampina-cikarma-yaptilar-102618-6108e66c9a6a9adedf8f954d9c9435db.jpgmhpnin-antalya-kampina-cikarma-yaptilar-102618-b83f3721f43e6cd5c2b5dd1196e00d74.jpgmhpnin-antalya-kampina-cikarma-yaptilar-102618-ddc07fad735597cb8ff8e7ca46ac845c.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.