Millete hizmet yolunda, 21 olduk!

Millete hizmet yolunda, 21 olduk!
ABONE OL
AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, partinin kuruluşunun 21. yaşını kutladı.

AK Parti, 14 Ağustos 2001'de kuruldu. Kuruluşundan 15 ay sonra girdiği 3 Kasım 2002 genel seçimleriyle tek başına iktidara oldu. Son 20 yılda yapılan seçimlerde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en çok oyu aldı. 
AK Parti’nin 21. Kuruluş yıldönümü kapsamında Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, sosyal medya hesabından, “Millete hizmet yolunda, bir olduk 21 olduk!” paylaşımında bulunarak partisinin kuruluş yıl dönümünü kutladı. 


PARTİMİZİN 21. YAŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyük, güçlü ve tam bağımsız Türkiye yolunda ülkemize ve milletimize hizmet aşkıyla nice yıllara... AK Partimizin 21. yaş günü kutlu olsun.” mesajı ile kutladı. 


HİZMET DOLU DAHA NİCE AK YILLARA
Kuruluş yıl dönümünü kutlayan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, “Millete hizmet yolunda 14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanımız Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yola çıkan, AK Parti’mizin 21. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Büyük ve güçlü Türkiye için emin adımlarla ilerliyoruz. Hizmet dolu daha nice AK yıllara…” paylaşımında bulundu.


NİCE YILLARA
 AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, “14 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin duası ve desteğiyle kurulan AK Partimiz bugün 21 yaşında. Nice yıllara!” dedi. 

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı ise, “Halkın gücünün üstüne güç tanımayan AK Parti, milletine hizmet yolunda 21 yaşında #BirOlduk21Olduk” paylaşımı ile partinin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum