MİNİK KALPLERDEN UMUT IŞIĞI

MİNİK KALPLERDEN UMUT IŞIĞI
ABONE OL
Aydın Ticaret Odası İlkokulu öğretmenlerinden Feride Öztekin ve okul yönetimi önderliğinde onkoloji hastalarına moral vermek için öğrencilerle birlikte çalışma başlatıldı.

(HABER MERKEZİ) Umut ışığı minik öğrencilerin bağışladığı saçlardan elde edilen peruklar tedavi gören hastalara teslim edildi.

Aydın Ticaret Odası İlkokulu’nun minik öğrencileri, onkoloji hastaları için öğretmen Feride Öztekin başta olmak üzere öğretmenleri ve okul yönetimi ile birlikte örnek bir çalışma başlattı. Öğrenciler saçlarını onkoloji hastaları için kestirdi ve onlara bir nebzede olsa umut olabilmek için bağışladı. Miniklerden alınan saçlar Aydın Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahittin Çetindoğan’ın vermiş olduğu destekle İzmir’e götürülerek peruk haline getirildi. Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde peruklar sahiplerine teslim edildi. 

YÜZLERİNDEKİ MUTLULUĞA ŞAHİT OLDULAR
Okul yöneticileri ve Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan, saçlarını hastalar için kestiren minikler birlikte hastaları ziyaret etti ve yüzlerindeki mutluluğa şahit oldu. Hastane onkoloji bölümü hocaları ve sağlık çalışanları da yapılan çalışmanın tedavi gören ve saçlarını bu yüzden kaybeden insanlar için ne kadar büyük bir önem taşıdığının altını çizerek öncelikle büyük yürekli miniklere ve bunu hayata geçiren herkese teşekkür etti.

DAHA FAZLA PERUĞA ULAŞMAK İSTERİZ
Aydın Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahittin Çetindoğan ne kadar önemli önemli ve umut dolu olduğunun farkında olduklarını belirterek, “Feride öğretmen aradığında hiç düşünmeden destek olabileceğimizi söylemiştik. Bugün bir kez daha yapılan desteğin önemini gördük. Bir dahakine daha fazla sayıda peruğa ulaşmak isteriz. Çocukların davranışları herkese örnek olsun. Bu ve bunun gibi organizasyonlarda her zaman elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.

Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları İşletmecileri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ünlü İpekçioğlu da onkoloji hastalarına peruklarını takmaları için yardımcı olurken hastalar, projeye imza atmış herkese teşekkürlerini iletti.

minik-kalplerden-umut-isigi-112804-1f7be734faed68995fb8624d7035b09f.jpgminik-kalplerden-umut-isigi-112804-466c76e5619005acac63243c0a0adef2.jpgminik-kalplerden-umut-isigi-112804-b8aa0ce7c3819cee9d5649ccc3ff4d9f.jpegminik-kalplerden-umut-isigi-112804-e642c418200529e276cc7913328fdcc9.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.