Motorsporları tesisi için protokol imzalandı 

Motorsporları tesisi için protokol imzalandı 
ABONE OL
Yenipazar’a yapılması planlanan motorsporları tesisi için protokol imzalanırken Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, “Yeni spor tesisimizde yerel ve ulusal birçok müsabaka gerçekleştirilecek” dedi. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın, motor sporları tutkunlarının bir adresi olmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Yenipazar’da yapılması planlanan motorsporları tesisi için protokol imzaları atıldı. Kendisi de aktif olarak motorsporlarıyla uğraşan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in destek verdiği tesis, Karaçakal Mahallesi’ne yapılacak. Bu doğrultuda Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ile Nazilli Orman İşletme Müdürü Türkay Karaçay arasında imzalanan protokolle tesisin yapılacağı arazinin Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsisi gerçekleşti. 

“TESİSİMİZİ KURACAĞIZ”
Konuyu değerlendiren Fillikçioğlu, “ Aydın Milletvekilimiz Sayın Bekir Kuvvet Erim’in kısa süre önce kamuoyuyla paylaştığı motorsporları tesisi yapımı ile ilgili çalışmalara başladık. Yenipazar ilçemizde yer alan araziyi Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsisini gerçekleştirerek bu alana Motorsporları Tesisi inşa edeceğiz. En kısa sürede ihaleye çıkılarak tahsis edilen araziye tesisimizi kuracağız. Yeni spor tesisimizde yerel ve ulusal birçok müsabaka gerçekleştirilecek” dedi. 

TURİZME DESTEK SAĞLAYACAK”
Tesisin ilçe turizmine de destek sağlayacağını belirten Fillikçioğlu, “Yapılacak olan çalışmalar ile ilgili Türkiye Motorsporları Federasyonu ile koordineli bir şekilde çalışılarak ivedilikle tesisi tamamlayıp hizmete açacağız. Aydınımıza, Yenipazar ilçemize ve tüm motorsporları tutkunlarına hayırlı olsun” diye konuştu. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.