"Mücadelemiz hukuki ve siyasi zeminde devam edecektir"

"Mücadelemiz hukuki ve siyasi zeminde devam edecektir"
ABONE OL
Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Ercan Arslan, il yönetimi listesini Aydın Valiliğine sunmasının ardından önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritasına ilişkin açıklamalarda bulundu.  

Zafer Partisi Aydın İl Başkanlığı görevine atanan Ercan Arslan, yeni yönetim listesini Aydın Valiliğine teslim ederek görevine resmi olarak başladı. Aydın’da partisi için yapacağı çalışmalara değinen Başkan Arslan; “İl başkanının istifası ile boşalan Zafer Partisi Aydın İl Başkanlığı görevi Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ali Dinçer Çolak Bey’in teklifi, Zafer Partisi Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ Bey’in onayı ile şahsıma verilmişti. Yeni il yönetimini oluşturmak için toplumumuzun çeşitli kesimleri ile yaptığım görüşmeler sonucunda oluşturduğum Aydın İl Yönetimi listesini genel merkezimizin onayını alarak Aydın Valiliği’ne sunmuş bulunmaktayım. Zafer Partisi Aydın İl Başkanlığı olarak yeni yönetici arkadaşlarımızla önümüzdeki süreçte parti programımız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüp, partimizin politikalarını halkımızla paylaşma çabası içerisinde olacağız” dedi. 

“TÜRKİYE’DE TEK BİR SIĞINMACI KALMAYACAK”
Sığınmacı konusunda vatandaşları uyarmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Arslan; “AK Partinin cumhuriyet değerlerini hiçe sayan ve kendi cumhuriyetini kurmaya yönelik adımlarını Türk milletinin uyanmasına yönelik olarak halka anlatmaya, uyandırma servisi görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Ülkemizdeki sığınmacı sevicilerinin tatlı su kurnazlığı  iletişim tekniklerini kullanarak çaktırmadan  büyük Türk Milleti’ne insanlık duyguları içinde  Ensar, Muhacir safsataları ile sessiz istilayı örtük olarak yutturmaya çalışmalarına Zafer Partisi olarak sessiz kalmayacağız. Büyük Türk milleti misafirperver ve aynı zamanda yardımseverdir. Ama 2011 yılından bu yana sığınmacı artışı sonucu ülkede yaşananlar misafirperverlik ve yardımseverlikle açıklanamayacak kadar vahim bir noktaya gelmiştir. Bizce belirli mihraklarca gizli olarak yürütülmeye çalışılan örtük ümmetçi programı devreye sokacak sığınmacı yutturmacasına karşı çıkarak ve Büyük Türk Milletini bu konuda arkamıza alarak Türkiye’de bir tek sığınmacı kalmayacak şeklindeki mücadelemiz hukuki ve siyasi zeminde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.