Aydın'ın Efeler ilçesi Yeniköy Mahallesi'nden Şükrü Serin'in kardeşi, Fatma Serin'in eşi ve eski Kaltun çalışanı Emrah Serin'in babası Kıbrıs Gazisi Hüseyin Serin geçtiğimiz günlerde vefat etti.

Müdür Türkoğlu’ndan Kıbrıs Gazisi Serin’in Ailesine Vefa (7)

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, cenazesi Yeniköy Mezarlığı'nda defnedilen Serin’in acılı ailesini unutmadı. Müdür Türkoğlu, Çine’de ikamet eden Serin’in ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

Müdür Türkoğlu’ndan Kıbrıs Gazisi Serin’in Ailesine Vefa (6)

“Aziz Hatırası Daima Yaşayacaktır”

Müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Aziz vatanımız uğruna fedakârlık gösteren kahraman gazilerimizin emanetleri olan ailelerinin her zaman yanında olduğumuzu vurgulayan İl Müdürümüz, merhum Gazimiz Hüseyin Serin’i rahmet ve minnetle yad ederek, kederli ailesine sabır ve metanet temennisinde bulundu.

Müdür Türkoğlu’ndan Kıbrıs Gazisi Serin’in Ailesine Vefa (2)

Kahraman Gazimiz Hüseyin Serin’e Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Aziz hatırası daima gönüllerimizde yaşayacaktır” ifadelerine yer verildi.

Müdür Türkoğlu’ndan Kıbrıs Gazisi Serin’in Ailesine Vefa (4)

Kaynak: HABER MERKEZİ