Muhtarların talebi Özcan’a teslim edildi

Muhtarların talebi Özcan’a teslim edildi
ABONE OL
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve yönetim kurulu üyeleri, 22 mahalle muhtarının istek ve taleplerini Nazilli Belediyesi’ne iletti.

AYŞE AKTAŞ- Mahalle muhtarları ziyaretlerinde elde ettikleri talep ve önerileri dosya haline getiren Başkan Sevim ve yönetimi, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyaret edip sorunların çözümü için desteklerini istedi.
CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından başlattığı teşekkür ziyareti ve şehrimizi birlikte yönetiyoruz projesi kapsamında merkez mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyaret etti. Mahalle muhtarlarıyla yapılan görüşmeler neticesinde hazırlanan talep ve önerileri dosya haline getiren Başkan Sevim, hazırlanan dosyayı Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Başkan Yardımcıları Mert Öreroğlu ve Şahsettin Polat'a sundu. 

ACİLİYETİ OLAN SORUNLARA DİKKAT ÇEKİLDİ
CHP İlçe Yönetiminin ilk ziyareti Başkan Yardımcısı CHP’li Mert Öreroğlu oldu. Seçimlerin ardından 22 mahalle muhtarıyla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Sevim, “Muhtarlarımızın bizlere ilettiği sıkıntıları rapor haline dönüştürdük. Nazilli'mizin merkez mahallelerindeki muhtarlarımızın sorunlarını dosya haline getirdik. Aciliyeti olanlar da dosyada belirtildi. Bu konu bizim için çok önemli. Parti olarak sahadaki sorunların takipçisi olacağımızı sizlerin aracılığıyla bu sorunların çözüleceğini söylemiştik. Bu sorunların çözümünde Nazilli Belediyesi’nin gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz" dedi.

“NAZİLLİ’DE EL ELE ÇALIŞACAĞIZ”
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın seçim süreci boyunca söylediği ‘Nazilli’yi birlikte yöneteceğiz’ sloganının Nazilli’de sadece günü geçiştirmek için boş bir kelime olmadığını vurgulayan Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim başta olmak üzere İlçe Örgütüne Nazilli için gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti. CHP Nazilli İlçe Örgütü ve İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı'nın Nazilli Belediyesi'nin sahadaki gözü kulağı olduğunu söyleyen Öreroğlu, "CHP İlçe Yönetimi'nin böyle bir çalışma yapmasından mutluluk duyduk. Nazilli Belediyesi olarak bu çalışmadan çok büyük sonuçlar çıkaracağımızı düşünüyorum. Başkanımız Kürşat Engin Özcan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun her zaman söylediği gibi 'Aydın ve Nazilli bir bütündür'. Biz bugüne kadar el ele çalıştık. Bugünden sonra da aynı şekilde hem sahada hem de yapacağımız projelerde örgütümüzün ve teşkilatımızın desteğiyle daha bütün olacağız” diye konuştu

“YÜKÜMÜZ KAĞITTA HAFİF AMA İÇİ AĞIR” 
Başkan Sevim ve beraberindeki heyet, Mert Öreroğlu ziyaretinin ardından Başkan Yardımcısı Şahsettin Polat'ı ziyaret etti. İlçe yönetimini karşılayan Polat, Nazilli için elinden geleni yapacaklarını söyledi. 
Rapor halinde hazırladıkları dosyanın bir örneğini başkan yardımcısı Şahsettin Polat'a sunan CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, "Yükümüz kağıtta hafif ama içi ağırdır. Seçim öncesi Millet İttifakı olarak halka verdiğimiz sözlerin seçimden sonra da sizlerin katkılarıyla yerine getirilmesini sağlamak istiyoruz.” dedi.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTACAĞIZ”
CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim ve ilçe yönetiminin belediye ziyaretinde son durağı ise Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan oldu. Seçim öncesi vatandaşa verdikleri sözleri tutacaklarının altını çizen CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, "Çalışmalarınız bizler için çok değerli. Siz çalışmalarınıza devam ederken biz CHP İlçe Örgütü olarak Nazilli merkezde bir saha çalışması yaptık. Bu çalışma kapsamında 22 mahalle muhtarımızla görüştük ve sokak sokak sorunları tespit ettik. Biz bu dosyayı size işin ehline emanet ediyoruz. Bu konuyla ilgili yapacak olduğunuz her türlü çalışmadan dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

“SÖZ UÇAR YAZI KALIR”
Millet İttifakı’nın 31 Mart yerel seçimleri öncesinde başlayan uyumlu çalışmalarının seçimden sonra da devam ettiğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, tek amaçlarının Nazilli’ye hizmet olduğunu söyledi. Uzun bir süreçte birlikte yol yürüdüklerini hatırlatan Başkan Özcan; “Başarılı olduk ve güzel neticeler elde ettik. Nazilli'mizde iyi ve güzel şeyler oldu, olmaya da devam edecek. Ben buna inanıyorum. Harcadığınız mesai, verdiğiniz emek ve vakit için çok çok teşekkür ediyorum. Söz uçar yazı kalır. Sizin sözünüz bizim sözümüzdür. Nazilli Belediyesi maalesef şu zamanlarda maddi açıdan sıkıntılı bir yapıya sahip. Adım adım gidiyoruz, öncelikli olarak mali disiplini sağlamaya çalışıyoruz. Halkımız bize daha iyisini yapacağımız için oy verdi. İnşallah daha iyisini de kısa sürede yapacağız, daha da başarılı olacağız” ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.