Murat Sarıoğlu'na son veda

Murat Sarıoğlu'na son veda
ABONE OL
Nazilli’nin sevilen siması Murat Sarıoğlu geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayata veda etti.

(SİMGE ATA) Arslanlıspor eski oyuncularından olan ve kulüp yöneticiliği yapan Sarıoğlu için Arslanlı Mahallesinde cenaze töreni düzenlendi.
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanı evli ve bir kız çocuğu babası olan Murat Sarıoğlu 45 yaşında hayata veda etti. Hafta başında anjiyo olmak üzere Aydın Devlet Hastanesine kaldırılan Sarıoğlu, üç damarının yüzde 98 tıkalı olması sebebiyle ameliyata alındı. Beş gün yoğun bakımda hayat mücadelesi veren Sarıoğlu, hayatını kaybetti. Arslanlıspor ve Nazilli Belediyespor sevdalısı olan Sarıoğlu’nun ölüm haberini alan spor camiası yasa boğulurken, Sarıoğlu için Arslanlı Mahallesi’nde bulunan Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Törene AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, siyasi parti temsilcileri sivil toplum kuruluşları ve amatör spor camiasından bir çok isim katıldı. Sarıoğlu’nun tabutu üzerine sevenleri tarafından Nazilli Belediyespor, Arslanlıspor ve Fenerbahçe atkıları bıraktı. Murat Sarıoğlu’nun cenazesi ikindi namazının ardından Arslanlı Mezarlığı’na defnedildi.

whatsapp-image-2019-06-01-at-18-42-45-001.jpegwhatsapp-image-2019-06-01-at-18-42-46-1-001.jpegwhatsapp-image-2019-06-01-at-18-42-46-2-001.jpeg

gggg-001.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.