Müsilaj midye satışlarını etkiledi

Müsilaj midye satışlarını etkiledi
ABONE OL
Kuşadası’nda esnaflık yapan 35 yaşındaki Şehmuz Özcan, müsilaj nedeni ile midye satışlarının düştüğünü söyledi. 

KIYMET SARIYILDIZ - Marmara Denizi'nin güney sahillerinde bir süre önce yoğun şekilde görülen müsilajın (deniz salyası) denizdeki canlıları da olumsuz etkilediği belirtiliyor. Bu durum sonrasında balık ve midye gibi deniz ürünü sevenler tedirgin olduğunu söyleyen Kuşadası sahil bandında midye satan 35 yaşındaki Şehmuz Özcan, müsilaj nedeni ile satışların düştüğünü belirtti. 


“MÜSİLAJ NEDENİ İLE ÇEKİNEN ÇOK OLUYOR”

Vatandaşların midye alırken tedirgin olduğunu söyleyen Özcan, belediye tarafından düzenli olarak denetlendiklerini  kaydetti.

Özcan, vatandaşların midye almadan önce nereden geldiğini sormaya başladıklarını belirterek, “Vatandaşlar midye alırken nereden geldiğini soruyor. Müsilaj nedeni ile vatandaşlar daha dikkatli davranıyor. Midyelerimizi İzmir’den getiriyoruz. İlaçsızdır ve vatandaşlarımız güvenle tüketebilir. Müsilaj nedeni ile satış kaybı yaşandı. Müsilaj nedeni ile çekinen çok oluyor. Doğal olarak bu da satışları etkiledi." diye konuştu.
 

musilaj-midye-satislarini-etkiledi-224884-0313b0a9ecb491b981b2d0c8ae655d0b.jpegmusilaj-midye-satislarini-etkiledi-224884-417a8b299d1cb6a87bff254de7c3f766.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.