Müzikli günler devam ediyor

Müzikli günler devam ediyor
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi pandemi sürecinde sahnelerden ve enstrümanlarından uzak kalan müzisyenlere destek olmak amacıyla düzenlediği  “Aydın Sahne” konserleriyle, müzisyenleri de dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. 

“Aydın Sahne” ismini taşıyan konserlerin sonuncusu Davutlar Sevgi Plajı’nda yer alan Ada Camping’de gerçekleşti. Tatilciler, Didem Hamamcıoğlu’nun, seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla oldukça keyifli vakit geçirdi. 7’den 70’e herkesin keyifli anlar yaşadığı konserde solist Didem Hamamcıoğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür ederek;  “Pandemi döneminde çok zor günler yaşadık. Müzisyenler olarak unutulduğumuzu hissetmeye başlamıştık. Mesleğimizi icra edememek bizi yaralıyordu. Böylesine güzel bir projenin içinde olmak benim için büyük bir onurdur” ifadelerini kullandı.

 
KONSERLER DEVAM EDECEK
Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi iş birliği ile gerçekleşen konserler devam edecek. Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü 22 Temmuz saat 16.00’da Panionion ve Balıkçılar Meydanı’nda, müzisyenler vatandaşlarla buluşacak.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.