NAMDER üyeleri tanışma toplantısında bir araya geldi

NAMDER üyeleri tanışma toplantısında bir araya geldi
ABONE OL
Nazilli’de müteahhitlik sektöründe faaliyet gösteren isimlerin kuruculuğunu yaptığı Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER) tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

AYŞE AKTAŞ- Geçtiğimiz günlerde kuruluş işlemlerini tamamlayıp faaliyete geçen ve görev dağılımını yapan NAMDER, tanışma kahvaltısı düzenleyerek üyeleri ile bir araya geldi. Remzi Erdemci, Fatih Çetin,Gürdal Yüzügüler, Muhammed İskender, Erdal Çınar, Erkan Abbasoğlu, Erkan Erkoç, Erol Doğan ve Memduh Genç’in öncülüğünde bir araya gelerek dernekleşen NAMDER, yapmış olduğu ilk tanışma toplantısında fikir alışverişinde bulunarak önümüzdeki günlerde yapacak oldukları çalışmalar için istişare gerçekleştirdi.

Remzi Erdemci’nin başkanlığında oluşturulan NAMDER tanışma toplantısında başkan yardımcısı olarak görev alan Erkan Abbasoğlu yaptığı açıklamada, ”Derneğimizin kuruluşu için işlemlerimizi tamamladık ve ilk tanışma toplantımızda sizlerle bir araya geldik. Derneğimizle ilgili çalışmalarımız bundan sonra aktif olarak devam edecek. Geçici yönetim kurulumuz oluşturduk tabi ki kongre sürecimizde kalıcı 3 senelik yeni bir yönetim oluşturacağız bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İlk tanışma toplantımızda birbirimizden görüş alalım, fikir alış verişinde bulunalım istedik. Katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

‘NAMDER VATANDAŞIMIZA GÜVENCE OLACAK’
Nazilli halkına güven vermek için yola çıktıklarını ve sektördeki illegal yapılan işleri ortadan kaldıracaklarını söyleyen NAMDER Başkanı Remzi Erdemci, “Biz bu yola çıkarken bazı şeylerin müteahhitleri zorlaştırdığını gördük. Betoncular olsun, demirciler olsun ya da malzemeciler olsun bizi iş yapamaz hale getirdiler. Onlar da haklı kendilerine göre ama biz müteahhitler de yapabildiğimizi satamadığımız hale geldik. Biz önceden bir inşaatı yaparken malzemeyi hesaplayabiliyorduk. Şu an bir inşaatı yapmaya kalktığımızda malzemenin hesabını yapamıyoruz. Biz de bu yüzden bazı şeyleri göze alıp bu yola çıktık. İlk etapta 10 kişiydik, şu anda yaklaşık 80 kişiye ulaştık. Bizim hedefimiz bu işi yapabilecek insanlarla yola çıkmak, yoksa kişi sayısı değil. Yönetim Kurulunu kurarken de Nazilli’de bu sektöre gönül veren insanlarla yola çıktık. Eskiden müteahhit vardı, şimdi işler değişti. İllegal işlere döndü. İçimizde bu işi yapıp da yarı yolda bırakan çok arkadaşlarımız oldu. Bu da bizim isimlerimizi her yönden kötüledi. Bizim amacımız bunları ortadan kaldırmak” dedi.

namder-tanisma-toplantisinda-bir-araya-geldi-150186-8a614a781963ef9c6cd7efd51339125a.jpgnamder-tanisma-toplantisinda-bir-araya-geldi-150186-c6bd5ad15b7737a417e03480ed633356.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.