NAMDER'den duyarlı davranış

NAMDER'den duyarlı davranış
ABONE OL
​​​​​​​Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER) koronavirüs salgınından dolayı yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolisi hazırlayarak Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor süreçte Nazillili vatandaşlara destek oldu.

AYŞE AKTAŞ - Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan, tüm dünyaya ile birlikte Türkiye'yi de etkisi altına alan ve her geçen gün artarak ilerleyen koronavirüs salgını hayat şartlarını durma noktasına getirdi. Salgın nedeniyle kapatılan birçok iş yeri ve işsiz kalan aileler ekonomik anlamda zor durumda kaldı. Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER) Başkanı Remzi Erdemci öncülüğünde, Erkan Abbasoğlu, Cavit Yenipazarlı, Ali Çetinkaya, Erdal Çınar, Fatih Çetin, Erkan Erkoç, Menderes Genç, Onur Taşkoparan, Mehmet Akgül, Özen Akgün, Yakup Polat, Halil Demir, Turgut Yerlikaya’nın katkılarıyla bu zor süreçte ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolisi hazırlayarak Nazilli’de olan birçok oda ve derneğe örnek oldular.

‘YARDIMLARIMIZIN DEVAMI GELECEK’
Nazilli Müteahhitler Derneği Başkanı Remzi Erdemci birlik ve beraberlik çatısı altında toplanarak kurdukları derneğin, ülke olarak zor bir süreçten geçilen bu günlerde yönetim kurulu ve üyelerinin katılımıyla çok kısa sürede yardım kolilerini hazırladıklarını söyledi. Başkan Erdemci, ”Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu günlerde NAMDER olarak bin aileye ulaştırmak üzere yardım kolilerini hazırladık. Bizim ulaşabildiklerimiz oldu, ulaşamadıklarımız da var. Çünkü yardım kolilerini 2 gün gibi kısa bir sürede hazırladık. Bize ihtiyaç sahibi aileler, 0256 3140049 nolu telefondan ulaşabilir yada derneğimize gelerek yardım kolisi alabilirler, isimlerini yazdırabilirler. NAMDER olarak bizimle bu yola çıkan, destek olan yada olmayan tüm arkadaşlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

‘MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ, ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ’
Yurdumuzu etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı devletimiz ve milletimiz için her türlü desteğe hazır olduklarını söyleyen NAMDER Başkan Yardımcısı Erkan Abbasoğlu ise, ”NAMDER olarak şuan ülke olarak yaşadığımız kornavirüs salgını ilgili birçok gelişme yaşanmakta. Bizde üzerimize düşen görevi ülkemizdeki gelişmeleri takip ederek, Nazilli’de ihtiyaç sahibi, yardıma muhtaç aileler için bin kişilik yardım kolisi hazırladık. Yönetim kurulumuzla beraber hummalı bir çalışma yaparak bu yardım kolilerini ailelere dağıtacağız. Yardımlarımız devam edecek. Bu süreci kurallara uyararak evde kalarak değerlendirelim. Bizler de devletimizin, milletimizin emrindeyiz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

‘VATANDAŞIMIZIN YÜZDE 80 İŞSİZ’
Birlik ve beraberlik çatısı altında kurulan NAMDER Başkan Yardımcısı Cavit Yenipazarlı ise işsiz durumda bir çok vatandaşımızın olduğunu ve ekonomik olarak zor bir süreçte geçtiğimizin altını çizerek,” Ülkemizde çalışanların yüzde 43 asgari ücretli ama bu asgari ücretlilerin yüzde 80 ise koronavirüs salgınından dolayı işsiz kalmış durumda. Bugün restoranların, kafelerin, berberlerin, kahvelerin ve kapatılan bir çok yerin çalışanları işsiz kaldılar. Herhangi bir sosyal güvenceleri olmadığı için bizim yapacağımız yardımlara ihtiyacı olacağını düşündük. Meslektaşlarımız da sağ olsun duyarlı davrandılar bu konuda birkaç gün içerisinde bu yardım paketlerini organize ettik. Yapılan ve yapılacak olan yardımların kısıtlı olduğunu biliyoruz. Zamanımız dar olduğu için ancak bu kadarını yetiştirdik. Yardım kolisi desteğimiz önümüzdeki günlerde artarak devamı gelecek. Meslektaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.
NAMDER üyesi Özen Akgün ise yardım kolisi yardımlarının sadece kısa süreliğine değil ramazan içerisinde de ailelere dağıtılacağının altını çizdi.

namder-baskanindan-duyarli-davranis-156877-29b2ca124e8c5ecad45f61037eab9d2c.jpgnamder-baskanindan-duyarli-davranis-156877-81b020d33855565b1802e92f87f0667f.jpgnamder-baskanindan-duyarli-davranis-156877-b3f815070622decb7b379d7e90760a97.jpgnamder-baskanindan-duyarli-davranis-156877-cf1e40764d07918853236f14401de52c.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.