Naz-Naz, Çakır ile el sıkıştı 

Naz-Naz, Çakır ile el sıkıştı 
ABONE OL
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediyespor, bu kapsamda savunma oyuncusu Berkay Çakır’ı 1 yıllığına renklerine bağladı. 

TÜRKER KOCAKAHYA - TFF 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. İç ve dış transferde önemli isimlerle anlaşma sağlayan Siyah İnciler, defansa bir takviye daha yaptı. Nazilli ekibi, bu kapsamda son olarak Batman Petrolspor’da forma giyen defans oyuncusu Berkay Çakır’ı renklerine bağladı. 26 yaşındaki oyuncu Nazilli’ye gelerek anlaşma sağladığı yeni takımının formasını giydi ve sözleşme imzaladı. Çakır, yeni sezonda Nazilli ekibinin başarısı için ter dökecek

26 MAÇTA FORMA GİYDİ 
Futbola Kartaltepe’de başlayan Çakır, sonrasında Tunaspor, Bayrampaşaspor, Bayburt Özel İdare Spor, Altındağspor, Erokspor ve son olarak da Batman Petrolspor formaları giydi. Çakır, geçen sezonunun ilk yarısında Erokspor, ikinci yarısında ise Batman Petrolspor’da top koşturdu. Çakır, geride kalan sezonda hem lig hem Ziraat Türkiye Kupası maçlarında toplamda 26 maçta görev yaptı.

naz-naz-cakir-ile-el-sikisti-173415-9035a55cf8d8627148b7fbf9954a4b6b.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.