Naz-Naz kongreye gidiyor 

Naz-Naz kongreye gidiyor 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor kongre kararı alarak  genel kurul tarihini açıkladı. 

AYŞE AKTAŞ - Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl olağan kongresini gerçekleştiremeyen NazilliBelediyespor Normalleşme süreci ile birlikte kongre tarihini açıkladı. Yıldırım Demirören Tesisleri’nde yapılan basın toplantında Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu ve yönetici Recep Sakarya, kongrenin yeri ve tarihini açıklayarak hayırlı olsun dileklerini bildirdiler. 

'BAŞKAN YELKOVAN İLE YOLA DEVAM' 
Basın sözcüsü Abbasoğlu'nun yaptığı açıklamada mevcut Başkan Soner Yelkovan başkanlığında yeniden aday olduklarını açıklayarak, “Kongremizi yapamadığımız için aramızdan ayrılan yönetici arkadaşlarımız oldu. Yeni kongremizle daha da güçleneceğiz. Bu süreç hiçbir şekilde takımımıza etki etmeyecektir. Her kesimden, her dünya görüşünden Nazilli’mize mal olmuş kişilerden oluşmuş bir yönetim oluşturacağız. Kentimizin değerli iş insanları ve beyinlerinden olan insanlardan bir liste oluşturma çabasındayız. Bu oluşumun Nazilli’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 

Siyah İnciler, Nazilli Ticaret Odası’nda 22 Mart Pazartesi 14:00’da, çoğunluk sağlanamaz ise 29 Mart Pazartesi saat 14:00’da gerçekleştirileceği belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.