Naz-Naz, Nelik'i kadrosuna kattı

Naz-Naz, Nelik'i kadrosuna kattı
ABONE OL
Nazilli Belediyespor, yeni sezon öncesi defans oyuncusu Doğukan Nelik ile anlaşma sağlarken imza törenine protokol üyeleri de katıldı.

TFF 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, kadrosunu önemli bir transferle güçlendirdi. Siyah  İnciler bu kapsamda geçen sezon Antalyaspor'da forma giyen defans oyuncusu Doğukan Nelik ile anlaşma sağladı. 1 yıllığına kiralanan Nelik için, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi'nde düzenlenen imza törenine İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Kulüp Başkanı Ünal Önal ve yöneticiler katıldı.

Külübün başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Sezgin,  "Nazilli camiasına bu transferin hayırlı olmasını diliyorum. Doğukan kardeşimiz bugün kendisini camiaya bağlayan bir sözleşmeye imza attı. Bu önemli anda yanında bulunmak bizleri mutlu etti. Kendisine başarılar diliyorum. Nazilli’nin başarıları ile gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Törende konuşan Başkan Engin, kulübün başarılarıyla adından sıkça söz ettireceğinden emin olduğunu belirtti. Özcan, "Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız çok güzel çalışmalara imza atarak sezona hazırlandılar. İnşallah da futbolcularımız sahada gösterecekleri performans ile kulübümüzün daha iyi yerlere gelmesini sağlayacaklar. Teknik ekibimiz başta olmak üzere hepsine güvenim tam. Bugün Antalyaspor’dan Doğukan Nelik kardeşimiz geldi. Kendisine hoş geldin diyor formamız altına başarılar diliyorum" dedi.

e56ef4c0-519f-4946-b269-5e26a65f4f0a.jpg34b694c1-895c-49b2-8724-83cec5131645.jpgd75b1b1b-d0b9-4f8a-bada-366477805955.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.