Naz-Naz, Pazar deplasmanında

Naz-Naz, Pazar deplasmanında
ABONE OL
Ligde son maçını kazanarak galibiyet mutluluğu yaşayan Nazilli Belediyespor, ligin 10’uncu haftasında Cumartesi günü deplasmanda Pazarspor’a konuk olacak. Siyah İnciler, önemli maçı kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor. 

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 10’uncu haftasında deplasmanda Rize temsilcisi Pazarspor’a konuk olacak. Cumartesi günü Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak olan maçta ilk düdük 13:00’te çalacak. İyi başladığı ligde üst üste iki puan kaybı yaşayan Naz-Naz, taraftarı önünde Diyarbekirspor’u 3-1 yenerek yeniden galibiyet sevinci yaşamıştı. Ligde yeniden galibiyet serisi yakalamak isteyen Naz-Naz, Rize deplasmanından 3 puanla dönmenin planlarını yapıyor. Önemli maç öncesi ligde 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan Nazilli ekibi 18 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. 

RAKİBİ TANIYALIM
Rize temsilcisi Pazarspor, lige Karacabey Belediyespor, Nevşehir Belediyespor ve Modafen maçlarında aldığı 0-0’lık beraberliklerle başladı. Sonrasında Halide Edip Adıvarspor’a tek golle kaybeden Pazarspor, sonrasında çıktığı 3 maçta Yeşilyurt Belediyespor’u 2-1, Gölcükspor’u 3-1 ve Muğlaspor’u ise 3-2 yenmeyi başardı. Rize temsilcisi son iki maçında ise Batman Petrolspor’a 2-1 ve 1954 Kelkit Belediyespor’a ise 1-0’lık skorlarla mağlup oldu. Pazarspor, bu performansıyla 9 maçta 12 puan toplayarak 10’uncu sırada kendine yer aldı. 

HAKEMLER ANKARA’DAN 
Ankara bölgesi hakemlerinin görev yapacağı mücadeleyi Hakan Basık yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mert Türk ve Salih Burak Demirel yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Zeynel Atasoy üstlenecek.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.