Naz-Naz potada mağlup 

Naz-Naz potada mağlup 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı, sahasında konuk ettiği High Touch HT’ye 71-80’lik skorla mağlup olarak kötü gidişini sürdürdü. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 9’uncu haftasında sahasında High Touch HT ile karşılaştı. Nazilli Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 80-71 kazandı. Maça iyi başlayan konuk takım ilk çeyreği 14-23 önde tamamladı. İkinci periyotta ise yine High Touch HT’nin üstünlüğü yaşanırken skor 29-47’ye geldi. Üçüncü sette ise Nazilli iyi bir performans göstererek farkın düşmesini sağladı ve skoru 52-64’e getirdi. SoN çeyrek de Naz-Naz iyi bir performans sergilese de bu iyi oyun maçı kazanmasına yetmedi. Konuk takım parkeden 71-80 galip ayrılmayı başardı. 

İLK YARIDA DA KAYBETMİŞTİ 
Bu sonuçla High Touch HT haftayı 17, Naz-Naz ise 12 puanda tamamladı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi High Touch HT evinde 108-72 kazanmıştı. Nazilli ekibi şimdi gözünü 10’uncu haftada deplasmanda oynayacağı Samsun Doğa Koleji İlkadım 55 GSK maçına çevirdi. Nazilli  temsilcisi bu maçı kazanarak ligdeki kötü gidişe dur demek istiyor. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.