Naz-Naz yeniden tarih belirledi

Naz-Naz yeniden tarih belirledi
ABONE OL
Liglerin başlama tarihi konusunda yaşanan süreç nedeniyle sahaya inme tarihini sürekli ertelemek zorunda kalan Nazilli Belediyespor, 3’üncü kez tarih belirlerken bugün toplanmayı planlıyor. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Koronavirüs tedbirleri kapsamında durdurulan ve yeniden başlama tarihi olarak 18 Temmuz belirlenen 3. Lig’de mücadele eden Nazilli Belediyespor, yeniden planlama yaptı. Daha önce iki kez antrenmanlara başlamaya hazırlanan ancak yaşanan belirsizlik nedeniyle erteleme kararı alan Naz-Naz’da yeni tarih belirledi. Siyah İnciler bu kapsamda bugün Yıldırım Demirören Tesisleri’nde toplanacak. Nazilli ekibi yarın ise ise ligin kalanı için sahaya çıkarak ilk antrenmanını yapacak. 

TEST UYGULANACAK 
Nazilli Belediyespor, yarın yapılacak ilk antrenman öncesinde ise sabah saatlerinde koronavirüs testine girecek. Siyah İnciler, testin artından akşam saatlerinde Yıldırım Demirören Tesisleri’nde antrenman gerçekleştirilecek. Liglerin kaldığı yerden devam etmesi durumunda Nazilli ekibi play-off’lara kalma mücadelesi verecek. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.