Naz-Naz'da ayrılıklar sürüyor 

Naz-Naz'da ayrılıklar sürüyor 
ABONE OL
Yeni sezon öncesi kadro planlaması yapan Nazilli Belediyespor’da Mehmet Ersavaş, Polat Güren, Batuhan Kayıkçı ve Sinan Akgül ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı açıklandı. Naz-Naz’dan ayrılan Güren ve Akgül, TFF 1. Lig’e transfer oldu. 

Misli.com 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor’da yeni sezon öncesi hareketli günler yaşanıyor. Bu sezon önemli bir başarı yakalayarak ligi zirvede tamamlayan Nazilli ekibinde kadro planlaması başladı. İç transferde anlaşmalara başlayan Naz-Naz’da bir yandan ise yaprak dökümü sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Mehmet Akif Şerifoğlu’nun takımdan ayrıldığını açıkladığı Nazilli temsilcisinde yeni ayrılıklar yaşandı. Buna göre yeni sezon öncesi anlaşma sağlanan Mehmet Ersavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takıma veda etti. Nazilli Belediyespor’da ayrıca Polat Güren, Batuhan Kayıkçı ve Sinan Akgöl ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı açıklandı. 

 


ŞAMPİYONLUKTA ÖNEMLİ KATKI VERDİLER 
Takımdan ayrılan 4 isimden Polat Güren, takımın kaptanlığını da üstlenirken bu sezon ligde çıktığı 29 maçın tamamına ilk 11’de başladı. 2 bin 610 dakika sahada kalan 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 3 kez gol sevinci yaşadı. Ligde 28 maçın 26’sında ilk 11 kişilik kadroda yer alan deneyimli futbolcu Mehmet Ersavaş, 2 bin 307 dakika süre alıp 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Ligde 17 maçın 14’üne ilk 11’de başlayan 22 yaşındaki Sinan Akgöl ise bin 276 dakika görev yaptı. Ligde 7 maça çıkıp bir kez ilk 11’de yer alan 21 yaşındaki Batuhan Kayıkçı da 140 dakika forma giydi.
TFF 1. LİG’E TRANSFER OLDULAR
Nazilli ekibin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda tüm oyunculara şampiyonluk yolunda verdikleri katkılar için teşekkür edildi. Öte yandan takımdan ayrılan Polat Güren ve Sinan Akgöl, TFF 1.Lig’deki İzmir temsilcilerinden Menemen Belediyespor ile yeni sezon öncesi anlaşma sağladı.     

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.