Naz-Naz'da planlar değişti 

Naz-Naz'da planlar değişti 
ABONE OL
Liglerin 12 Haziran’da başlayacağının açıklanması sonrası 13 Mayıs’ta sahaya inen Nazilli Belediyespor, TFF’den yapılan 18 Temmuz açıklaması sonrasında planını değiştirdi. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), koronavirüs salgını dolayısıyla ara verilen liglerin 12-13-14 Haziran tarihlerinde başlayacağını açıklamıştı. Bu karar sonrasında TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, planlamasını 13 Mayıs’ta top başı olarak yaptı ve sahaya indi. Lige verilen ara öncesi son antrenmanını yapan ve 55 gün sona Yıldırım Demirören Tesisleri’nde hazırlıklarına başlayan Siyah İnciler, sosyal mesafe kuralları kapsamında çalışmaya başlarken TFF’den gelen yeni açıklamanın bilgisini aldılar. Bu açıklamada Naz-Naz’ın mücadele ettiği 3. Lig’de maçların 18 Temmuz’da başlayacağı bilgisi yer aldı. 

11 HAZİRAN BELİRLENDİ
Bu karar sonrasında antrenman tamamlandı. Yeni tarihin açıklanması sonrasında Yönetim Kurulu ve Teknik Direktör Yavuz İncedal bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda yapılan değerlendirme sonunda futbolculara hazırlıkların 11 Haziran’da başlayacağı ifade edildi.

aciklanan-karar-planlari-degistirdi-161345-43ec747f5344335231e76282c10ecb65.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum