Naz-Naz’da puan kayıpları sürüyor 

Naz-Naz’da puan kayıpları sürüyor 
ABONE OL
Son maçında berabere kalarak 2 puan kaybeden Nazilli Belediyespor, sahasında konuk ettiği Anagold 24Erzincanspor ile de 1-1 berabere kaldı. Naz-Naz’da son iki haftada kaybedilen puan 4 oldu. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 8’nci haftasında sahasında Anagold 24Erzincanspor’u konuk etti. Nazilli Şehir Stadı’nda oynanan mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Karşılaşmada Nazilli ekibinin golünü 53’te Onur Demir, konuk takımın golünü ise 38’deUğurcan Bekçi kaydetti. Son maçında deplasmanda beraberlik alan Nazilli ekibi mücadeleye galibiyet hedefiyle başladı. Uzun süre gol sesi çıkmayan mücadelenin 38’nci dakikasında Erzincan temsilcisinden Uğurcan Bekçi fileleri havalandırdı. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 0-1’lik skorla gitti. 

RAKİP 10 KİŞİ KALDI
Nazilli ekibi ikinci yarıda maçı çevirmek için sahaya çıktı. Siyah İnciler’de 53’üncü dakikada sahneye çıkan Onur Demir, maça beraberlik getiren golü kaydetti. Maçta dakikalar 62’yi gösterdiğinde ise Erzincan ekibinin golünü kaydeden Uğurcan Çiftçi kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda iki takım da çok sayıda oyuncu değişikliği yaptı. Ancak skorda değişiklik yaşanmadı. Geçen hafta deplasmanda Karatay Termal 1922 Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Nazilli ekibi, bu sefer aynı skorla evinde beraberlik aldı. Naz-Naz, ligdeki ikinci beraberliğini de almış oldu. Bu sonuçla Naz-Naz puanını 11’e, konuk takım ise 6’ya çıkardı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.