Naz-Naz’dan gol resitali 

Naz-Naz’dan gol resitali 
ABONE OL
Ligde son haftalarda puan kayıpları yaşayan Nazilli Belediyespor, sahasında konuk ettiği Darıca Gençlerbirliği’ni 7-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek kötü gidişe gol resitali ile son verdi. 

TÜRKER KOCAKAHYATFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin 25’inci haftasında sahasında Darıca Gençlerbirliği’ni ağırladı. Nazilli İlçe Stadı’nda oynanan mücadele 7-2 Naz-Naz’ın üstünlüğü ile sona erdi. Maçta farklı galibiyeti 24, 45 ve 57’de Sedat Cengiz, 38’de Yunus Ünsal, 59’da Aziz Kızılgün,  69 ve 78’de Mert Çapar attıkları gollerle getirdi. Konuk takımın gollerini ise 44’te Berat Eyüpoğlu ve 82’de Faik Duran kaydetti. Maça hızlı başlayan Nazilli ekibi, 25’te Sedat Cengiz’in penaltıdan attığı golle öne geçti. Yunus Ünsal’la 2-0’ı bulan Nazilli’nin bu golüne Berat Eyüpoğlu cevap verdi ve skor 2-1’e geldi. İlk yarının son dakikasında Sedat Cengiz attığı golle takımını devre arasında 3-1 önde götürdü. 

GOL YAĞMURU DEVAM ETTİ
Maçın ikinci yarısında ise Nazilli Belediyespor’un gol resitali yaşandı. Siyah İnciler’de Aziz Kızılgün, Sedat Cengiz ve Mert Çapar rakip fileleri havalandırarak skoru 7-1’e getirdi. 82’de ise konuk takımdan Faik Duran’ın golü sonrası skor 7-2’ye geldi. Başka gol olmayan mücadeleyi Siyah İnciler 7-2 kazandı. Bu sonuçla 4 maç sonra kazanan Naz-Naz puanını 39’a yükseltti. Konuk takım ise haftayı 31 puanda tamamladı. 

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum