Naz-Naz’dan iki isim yarıştı 

Naz-Naz’dan iki isim yarıştı 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor sporcuları Gonca Gün ve Zeki Mert Gün, Eğirdir Triatlonu Türkiye Kupası yarışmasına katıldı. 

Türkiye Triatlon Federasyonu, Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesi’nin iş birliğinde bu yıl 18’ncisi düzenlenen Eğirdir Oral B Triatlonu Türkiye Kupası Final Yarışları ve 30 Ağustos Zafer Bayramı Aquatlon Şenliği tamamlandı. Yarışmaya Nazilli Belediyespor Triatlon Takımı sporcuları Gonca Gün ve Zeki Mert Gün katıldı. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden sporcular katılırken yüzme, bisiklet ve koşu kategorilerinde parkurlarda heyecan yaşandı.

 

 

Nazilli’den katılan sporculardan Gonca Gün, 1500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet sürme ve 10 kilometre koşu mesafeleri yer alan yarışta mücadele etti. 36 kişinin yer aldığı yarışı 2 saat 55 dakika 20 saniyede tamamlayan Gün 6’ncı oldu. 
Yarışmacılardan Zeki Mert Gün de erkekler kategorisinde 172 kişinin mücadele ettiği yarışta 2 saat 53 dakika 54 saniye derece elde edip 21’nci oldu. Yarışma sonrası ortak bir açıklama yapan sporcular, “Bu zorlu müsabakada Triatlon Takımı’mıza destek veren başta Belediye Başkanımız Sayın Kürşat Engin Özcan'a, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Kadir Mutlu'ya ve Hasan Aygün Hocamıza şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.