Naz-Naz’ın rakibi Karşıyaka 

Naz-Naz’ın rakibi Karşıyaka 
ABONE OL
Yaz döneminde hazırlık maçlarına devam eden Nazilli Belediyespor, bu kapsamda üçüncü hazırlık maçında Pazar günü sahasında Karşıyaka’yı misafir edecek. 

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da yeni sezon çalışmaları kapsamında hazırlık maçları devam ediyor. Ağustos ayına girilmesiyle birlikte birçok özel maç oynayan Naz-Naz, Pazar günü de sahaya çıkıyor. Siyah İnciler, hazırlık maçında Türk futbolunun köklü kulüplerinden Karşıyaka’yı konuk edecek. Naz-Naz’ın yaz döneminde çıkacağı 3’üncü hazırlık maçı olacak olan karşılaşmaya Nazilli Şehir Stadı ev sahipliği yapacak. Mücadelenin başlama saati ise 18:00 olacak. 

İKİ MAÇ YAPTI
Nazilli ekibi yaz dönemi çalışmaları kapsamında daha önce iki hazırlık maçı oynadı. Bu karşılaşmaların ilkinde Naz-Naz, sahasında Muğla ekibi Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Siyah İnciler ikinci maçta ağırladığı Manisa temsilcisi Turgutluspor’u ise 3-1 yenmeyi başardı. Nazilli temsilcisi ayrıca 21 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda İzmir ekibi Tire 1922 ile 25 Ağustos Pazar günü ise Nazilli’de Denizli takımlarından Kızılcabölükspor ile hazırlık maçlarında karşılaşacak. 


 TÜRKER KOCAKAHYA
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.