Naz Naz’ın yeni sezon formaları görücüye çıktı

Naz Naz’ın yeni sezon formaları görücüye çıktı
ABONE OL
Nazilli Belediyespor, yeni sezon formaları için PUMA ile anlaştı. İlk kez Anıl Arıcıoğlu transferinde görücüye çıkan forma, taraftar tarafından büyük beğeni topladı.

Yeni sezon formaları için PUMA ile anlaşan Nazilli Belediyespor’un formaları taraftarı heyecanlandırdı. Siyah beyazlı ekip, 2022-2023 sezonunda giyeceği formalardan birini ilk kez Anıl Arıcıoğlu transferinde görücüye çıkardı. PUMA ile resmi sözleşme imzalayan Naz Naz’ın forması taraftar tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı. 

“YENİ DÖNEME DAMGA VURACAK” 

Özgün çizgilere, hatlara, sahip olan formaların önümüzdeki günlerde tanıtımının yapılması bekleniyor. Yeni anlaşmaya ilişkin açıklamada bulunan Kulüp Başkan Yardımcısı Erkan Abbasoğlu, “Tasarım süreçlerinin çok daha içinde olacağımız formalarımız camiamızın ve taraftarımızın beğenisine sunulacak. Umuyorum ve diliyorum ki; önümüzdeki dönemlere damga vuracak, başarıların sembolü olacak Nazilli formaları üretmek nasip olacak… Yaratılacak sinerji ve ortaya çıkacak kaliteli ürünlerle çok daha uzun soluklu bir yolculuk olacağına inanıyorum. Yeni sezon iç saha ve deplasman formalarımızı önümüzdeki günlerde tanıtacağız” dedi.

077e2599-4541-4be0-aa34-7bb96df0303d.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.